Helyi sport

2007.01.15. 15:19

Infúzió- és Favor Trans-siker

Véget ért Makón az önkormányzat által rendezett és a népes szponzori kör által támogatott VII. Téli-kupa kispályás labdarúgótorna.

Véget ért Makón az önkormányzat által rendezett és a népes szponzori kör által támogatott VII. Téli-kupa kispályás labdarúgótorna. A győzelmet a kiszombori Infúzió (nyílt kategória) és a makói Favor Trans (35 év felettiek) szerezte meg.

Végeredmény
, nyílt kategória: 1. Infúzió, 2. Fantomok, 3. Favor Trans, 4. posta; 35 éves korcsoport: 1. Favor Trans, 2. Posta, 3. Phoenix Csatalovak, 4. Baustudium, 5. Dundi United, 6. Leningrád Cowboys, 7. Trevol Amazonok.

Különdíjasok
, nyílt kategória, a legjobb kapus: Szélpál József (Bartal-Trans), a legjobb játékos: Brakszatórisz András (Posta), gólkirály: Horváth László (Infuzió), a legsportszerűbb csapat: Kiserdő csárda (Apátfalva), a legjobb vidéki csapat: Infúzió (Kiszombor); 35 év felettiek, a legjobb kapus: Bódi Gábor (Csatalovak), a legjobb játékos: Botlik Róbert (Posta), gólkirály: Szabó Norbert (Favor-Trans),a legsportszerűbb csapat: Dundi United, a legtechnikásabb játékos: Kószó István (Baustudium), a legkeményebb védő: Somodi László (Fantomok); nők, a legjobb játékos: Lelesz Tünde, a legtechnikásabb játékos: Vári Judit (mindkettő Trevol Amazonok), a legszimpatikusabb csapat: Trevol Amazonok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában