Helyi sport

2007.01.26. 15:19

Jótékonyan biliárdoztak

Sikerrel zajlott le a Szegedi Biliárd SE által a Memphis Caféban megrendezett jótékonysági biliárdverseny, melyre tizenöt cég, illetve magánszemély adta le jelentkezését.

Sikerrel zajlott le a Szegedi Biliárd SE által a Memphis Caféban megrendezett jótékonysági biliárdverseny, melyre tizenöt cég, illetve magánszemély adta le jelentkezését. A nevezési díjakból befolyt összeget, 135 ezer forintot a Reménysugár Alapítvány (leukémiás gyerekeket, azok gyógykezelését támogató szervezet) számlájára utalták át a szervezők. Az eseményen az alapítvány képviseletében dr. Bartyik Katalin jelent meg, de a fővédnök Ujhelyi István államtitkár is kilátogatott a versenyre.

A résztvevők jól érezték magukat, és a játék örömén kívül az is pozitívum volt, hogy segíthettek. A szervezők ígéretett tettek: az esztendő végén ismét lesz egy ilyen verseny.

Végeredmény: 1. MVC Ltd., Skócia (Hüber Balázs, Erményi Szabolcs), 2. Brando Kávéház Bt. (Rádai József, Faragó László), 3. Brothers Steakhouse (Berta Róbert, Neszt Tibor), 4. Undi István és Lukács István magánszemélyek. További támogatók, adományozók: Lindagáz Bt., Ponyvatextil Bt., Hórukk-Speed Bt., Műszaki Konfekció Kft., Boldin Bt., Hotel Novotel, Horváth Dental Bt., Sivók Zsolt, Gémes Attila, Agroázis Kft.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában