Helyi sport

2007.01.25. 15:19

Kameruni próbajátékos

Afrika legismertebb kézilabda-játékos menedzsere, Ben Soltane jól ismert a Pick Szeged vezetőinek körében is, hiszen ő volt az, aki annak idején megszervezte a Tisza-parti együttes tunéziai túráját. A tunéziai játékosügynök lapunk információja szerint ismét kapcsolatba került a Pickkel.

Afrika legismertebb kézilabda-játékos menedzsere, Ben Soltane jól ismert a Pick Szeged vezetőinek körében is, hiszen ő volt az, aki annak idején megszervezte a Tisza-parti együttes tunéziai túráját, amelyen az akkor Dragan Djukics által irányított bajnoki ezüstérmes edzőpartnere volt az ottani nemzeti együttesnek.

A tunéziai játékosügynök lapunk információja szerint ismét kapcsolatba került a Pickkel, ugyanis ma egy 32. évében járó kameruni születésű balátlövőt tesztelhet Zoran Kurtes edző. A tizenkét éves válogatott múlttal rendelkező André Ndjock 196 centiméter magas és 90 kilós. Tavalyelőttig négy bajnoki éven keresztül katari, most két éve pedig elefántcsontparti klubban játszik. S természetesen a távozási szándékát bejelentő Ilyés Ferenc helyére pályázik. Csak egyetlen kérdés van, ha megfelel, akkor már februártól, vagy csak az új bajnokságtól, szeptembertől ölti fel a Pick Szeged mezét?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában