Helyi sport

2014.06.13. 22:40

Csakazért SE: az igazi csapat

Lassan két éve követjük kiemelt figyelemmel a Csakazért SE ülőröplabda-csapatának utánpótlás-együttesét, vagy ahogy ők nevezik magukat, a Békákat. Elmegyünk hozzájuk, játszunk velük, „meccsezünk" a fiatalokkal. A gyerekek hihetetlen szeretettel fogadnak bennünket, nem vitás, igazi barátaink lettek, az egyik kedvenc csapatunk lett.

Süli Róbert

A Délmagyarország sportrovata csütörtök este az évzáró nyitott edzésen vett részt. Beszálltunk, játszottunk, nevettünk, ütöttünk, sáncoltunk, bosszankodtunk egy rossz fogadás után, de felszabadultak voltunk.

[namelink name="Varga Péter"], az OB I-es szegedi férfi vízilabdacsapat közelmúltban kinevezett trénere is eljött. Vele tartott kedvese, az egykori válogatott kosaras, [namelink name="Fürész Emőke"] és az örökmozgó Boróka kislányuk. Pepe jött. Magától. Olvasta, hogy lesz egy ilyen edzés. A gyerekek legnagyobb örömére jött el a LEN-kupa-győztes játékos. Így volt ez akkor is, amikor [namelink name="Nagy Péter"] súlyemelő látogatta meg a kicsiket, vagy az egykori futballedző, [namelink name="Cs. Tóth Zoltán"] is játszott egy meccset velük.

A lányok, a srácok játszanak, minden héten edzenek, olyan példát mutatva, amit követni kell. Ehhez kell egy közösség, egy igazi csapat. A Csakazért SE pedig ilyen klub. [namelink name="Petró János"], a szülők, a tesók, a barátok, a klub játékosai egyet akarnak: érezze magát mindenki jól. Itt még a játék, a szórakozás játssza a főszerepet. Ezért jó hozzájuk elmenni, mert mi, felnőttek is tanulhatunk, Bogitól, Natitól, Tomitól, Csabitól, Zsuzsitól, a kis Buddhától. Mi az, amikor örömmel, szórakozva sportolunk, ezért szeretjük őket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában