Helyi sport

2014.08.11. 23:06

Lékóék nyertek

Sakk, Tromsö - A magyar férfiválogatott legyőzte Izrael együttesét, míg a női csapat kikapott a németektől a norvégiai Tromsőben zajló sakkolimpia kilencedik fordulójában.

Munkatársunktól

A férfiaknál az éltáblás, szegedi [namelink name="Lékó Péter"] sötéttel remizett Gelfanddal, és döntetlent ért el a szintén sötéttel játszó [namelink name="Almási Zoltán"] is, míg [namelink name="Balogh Csaba"] és [namelink name="Rapport Richárd"] begyűjtötte a pontot.

A nőknél világossal [namelink name="Mádl Ildikó"] győzött a második táblán, [namelink name="Gara Anita"] pedig sötéttel döntetlent játszott, de mivel [namelink name="Hoang Thanh Trang"] és [namelink name="Gara Tícia"] kikapott, a németek nyerték az összecsapást.

Lékó Péter. Fotó: DM

Lékó Péter. Fotó: DM
Kilenc forduló után a férfiak hat győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel állnak, míg a nők hatszor győztek és háromszor kaptak ki.
Eredmények, 9. forduló, férfiak: Izrael–Magyarország 1–3, a párok: Gelfand–Lékó Péter döntetlen, Balogh Csaba–Rodshtein 1–0, Smirin–Almási Zoltán döntetlen, Rapport Richárd–Sutovsky 1–0. Nők: Németország–Magyarország 2,5–1,5, a párok: Pähtz– Hoang Thanh Trang 1–0, Mádl Ildikó–Schleining 1–0, Melamed–Gara Anita döntetlen, Gara Tícia–Hoolt 0–1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában