Helyi sport

2015.11.05. 17:42

Meccslázban

A Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a 13. forduló következik.

Munkatársunktól

Ezúttal a megyei III. osztály Homokháti csoportjában szereplő Pusztamérges elnökét, Krisztin Krisztiánt kértük fel a tippelésre. Ezen a hétvégén a Tápé (14.) lesz szabadnapos.


FK 1899 Szeged    (10.) - Ásotthalom    (2.)

Szombat, 13 óra, Szeged, Felső Tisza-parti stadion, vezeti: Szeles Ádám (Tihanyi G., Szeri): – A vendégek győzelmét várom, az Ásotthalom jó csapat, van kellő ismeretem róluk, és abszolút esélyesek.


Makó    (8.) - Szőreg    (16.)

Szombat, 13.30, Makó, vezeti: Telek András (Krajcsovics, László): – A Makó otthon játszik, és ezt a mérkőzést behúzza. A Szőregnek nem sok öröme volt ebben a bajnokságban eddig.


Algyő    (1.) - UTC    (15.)

Szombat, 13.30, Algyő, vezeti: Vörös Gábor (Nasz, Follárdt): – Az Algyő veretlenül vezeti a tabellát, az UTC viszont csak kétszer nyert, így nem ő a mérkőzés esélyese, idegenben meg pláne.


Szentesi Kinizsi    (5.) - Kistelek    (13.)

Szombat, 13.30, Szentes, vezeti: Vereska Mátyás (Bánáthy, Gera): 

– A tabellán elfoglalt helyezések alapján nagyon úgy tűnik, Koncz Zsolt vezetésével a Szentes erős, hazai pályán meg különösen, ezért otthon tartja a három pontot.


Tiszasziget    (6.)  - Újszentiván    (17.)

Szombat, 13.30, Tiszasziget, vezeti: Szalai Szabolcs (Kovács A., Kádár Németh): – Szomszédvári rangadó, itt sosem lehet biztosra menni, még a tabella alapján sem. Ennek ellenére azt mondom, a Tiszasziget abszolút esélyes, és a kiélezett mérkőzésen behúzza a három pontot.


Csongrád-Turbó    (9.) - SZVSE    (11.)

Szombat, 13.30, Csongrád, vezeti: Kócsó Tibor (Dobai, ifj. Csányi): 

– Kemény dió, mert a Csongrád otthon erős, az SZVSE pedig ott áll nem sokkal mögötte, ezért döntetlen a tippem, de ebben benne van a hazai siker is.


Mórahalom    (4.) - Szeged 2011 II.    (3.)

Szombat, 13.30, Mórahalom, vezeti: Bán Imre (Csöngető, Gáleg): – A forduló rangadója, Mórahalmon nem sok csapat győzött, és most sem fog, hiszen minimális különbségű hazai győzelmet várok.


Sándorfalva    (7.) - Mindszent    (12.)

Szombat, 13.30, Sándorfalva, vezeti: Borbás Bottyán (Juhász M., Förgeteg): – Biztos vagyok benne, hogy a Sándorfalva otthon megszerzi a három pontot.

Üllésen a Csanytelek


Megyei II. osztály, 12. forduló, szombat, 13.30: Kiskundorozsma (6.)–Nagymágocs (9.), Kiskundorozsma, vezeti: Takács János (Bán B., Semetka). Apátfalva (10.)–Tömörkény (16.), Apátfalva, vezeti: Kőhalmi Attila (Hideg, Orovecz). Deszk (7.)–St. Mihály (14.), Deszk, Cseh Géza (Barna, Szűcs I.). Székkutas (5.)–Bordány (8.), Székkutas, vezeti: Fodor Lajos (Bereczki, Kakuk). Baktó-Petőfitelep (15.)–HFC II. (2.), Baktó, vezeti: Varga Attila (Burzon, Faragó B.). Zsombó (13.)–Móravárosi Kinizsi (12.), Zsombó, vezeti: Garamvölgyi Gergő (Somodi I., Gargya). Vasárnap, 13.30: Csengele (3.)– Balástya (11.), Csengele, vezeti: Csöngető Endre (Bán I., Gáleg). Üllés (1.)–Csanytelek (3.), Üllés, vezeti: Szalai Szabolcs (Cseh Gé., Varga A.).


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában