Helyi sport

2016.04.03. 22:55

Valdor-Szentes: fontos 3 pont

A Valdor-Szentes OB I-es férfi vízilabdacsapata esélyesként utazott a szombati fővárosi rangadóra az Újpest ellen, Lukács Dénes vezetőedző tanítványainak minden esélyük megvolt a sikerre.

Munkatársunktól

A meccs azonban nem így indult: a hazaiak alig 2 perc elteltével 3–0-ra elhúztak, ami nem törte le a Kurca-partiak elszántságát, harci kedvét. A vendégek [namelink name="Weszelovszky László"] góljával előbb egyenlítettek, majd a fiatal [namelink name="Farkas Kristóf "] révén, a 2. negyed hajrájában már a vezetést is átvették, 5–6. Ezután 8–5-re elhúzott a Valdor, a folytatásban már nem is fenyegette veszély a győzelmét. Igaz, a házigazdák többször egyenlítettek, legutoljára 10–10-re, de Nagy Márton alig 1 perccel a lefújás előtt megszerezte a győztes gólt, 10–11. Ezzel a sikerrel fontos 3 pontot szerzett a Valdor-Szentesi VK.


[namelink name="Lukács Dénes"]: – Az első számú célunkat elértük, azaz bejutottunk a tizenkettőbe. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, de utána fel tudtunk jönni, és átvettük az irányítást.

Meccskomment


Weszelovszky László,

a Szentesi játékosa

– A mérkőzés elejét ismét elrontottuk, 3–0-ra az ellenfél vezetett, ez már lassan tendencia nálunk. Utána sikerült felzárkóznunk és fordítanunk, és ez nemcsak az én érdemem, igazi csapatjáték volt.

UVSE-HUNGUEST HOTELS–VALDOR-SZENTES 10–11 (3–2, 2–4, 2–2, 3–3)


Férfi vízilabda OB I, középszakasz, alsóház, 5. forduló. Budapest, 150 néző. Vezette: Marosvári, Molnár P.

UVSE: LABONCZ (14 védés) – Szentesi Á. 1, DÁVID Z. 3, Keresztúri 2, Tóth Z. 2, Tiba, Kovács Csatlós 1. Csere: Tóth K., Szatmári, Benczur 1, Korbács, Sélley Rauscher, Kiss K. Edző: Németh Zsolt.

Valdor-SZENTESI VK: LAZICS (10 védés) – Somogyi B., WESZELOVSZKY 5, Nagy M. 2, Hegedűs B. 2, Farkas K. 1, Szekulics. Csere: Latinovics 1, Vörös V., Lukács Dorián, Lukács Á., Pellei K. Edző: Lukács Dénes.

Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 8/2. Ötméteresből: 3/2, ill. 2/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában