Helyi sport

2016.04.18. 10:03

Valdor- Szentesi VK: idegenben nyertek

A Valdor- Szentesi VK OB I- es férfi vízilabdacsapata idegenben is jobbnak bizonyult a sereghajtó KSI együttesénél, és győzelmével tartja pozícióját az alsóház élbolyában.

Munkatársunktól

A Kurca-partiak az első perctől magukhoz ragadták a kezdeményezést, végig vezettek, és ezt 1 percig sem engedték ki a kezük közül. Igaz, 2–2-nél és 3–3-nál egált mutatott az eredményjelző, de a mérleg már nem fordult, billent át az ellenfél oldalára, sőt a különbség [namelink name="Somogyi Balázs"] góljával háromra nőtt, amit a szentesiek a lefújásig megőriztek, és magabiztos győzelmet arattak a sereghajtó ellen.

Meccskomment


[namelink name="Vörös Viktor"],

a Valdor-Szentesi VK

játékosa:

– A győzelem kötelező volt, nem is lehetett más alternatíva a sereghajtó KSI ellen. Ez a siker nagyon fontos volt a továbblépés szempontjából. A folytatásban igyekszünk minél jobb eredményt és helyezést elérni.


[namelink name="Lukács Dénes"]: – A célt elértük. Ami látszik, hogy a KSI rengeteget fejlődött ebben az évben. Jó, hogy az OB I-ben készülnek, hozzáteszem: hasonlóan a nálunk lévő fiatalokhoz, mert a Szentesben öt-hat fiatal játszik minden mérkőzésen. Jól és taktikusan pólózik a KSI, örülök a győzelemnek, ma kizárólag ez volt a célunk.

KSI SE–VALDOR-SZENTESI VK 5–8 (0–1, 2–1, 1–3, 2–3)

Férfi vízilabda OB I, középszakasz, alsóház, 7. forduló.Budapest, Komjádi uszoda, 60 néző. Vezette: Marosvári, Székely Balázs.


KSI: Bányai (7 védés, 53 százalék) –, Boros, Marnitz Márk, Szabó Balázs, Baj, BERKI 2, Miklós L. 1. Csere: Zerinváry, Hangody L., Teleki 1, Kardos A. 1, Bicskei A., Balla. Edző: Horváth János.

Valdor-Szentesi VK: LAZICS (10 védés, 67 százalék) – Somogyi 2, Nagy M. Latinovics 1, Weszelovszky 1, Hegedűs B., Sekulics Csere: Farkas, Lukács D., VÖRÖS 3, Lukács Á. 1, Pellei K., Kókai. Edző: Lukács Dénes.

Gól – emberelőnyből: 11/3, ill. 8/5. Kipontozódott: Lukács D. (31. perc).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában