Helyi sport

2016.05.10. 23:48

12. lett a Valdor

A férfi vízilabda OB I rájátszásában a Valdor- Szentesi VK 12-5-re kikapott a Kaposvár otthonában, így 12. helyen végzett az élvonalban.

Munkatársunktól

Kaposvár–Valdor-Szentesi VK 12–5 (3–2, 2–2, 4–1, 3–0)

Férfi vízilabda OB I, rájátszás a 11. helyért, 2. mérkőzés. Kaposvár, 300 néző. Vezette: Marjay, Kovács.

Kaposvár: KRÉMER (13 védés) – Kovács 1, BERTA 3, Dobos 1, Vindisch, Juhász-Szelei, Polovics 1. Csere: ALBERT 3, Palotás, Nikolov 1, Parezanovics, Sántavy 2. Játékos-edző: [namelink name="Szécsi Zoltán"].

Valdor-Szentesi VK: LAZICS (17 védés) – Weszelovszky, HEGEDŰS 3, Latinovics, Szekulics, Somogyi 1, Nagy 1. Csere: Tóth, Pellei, Farkas, Lukács D., Vörös, Lukács Á. Vezetőedző: [namelink name="Lukács Dénes"].

Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 4/0.

Ötméteresből: 1/1, ill. 2/1.

Kipontozódott: Polovics.


A mérkőzés első fele még szoros volt, de utána esélyük sem volt a Kurca-partiaknak a győzelemre.

 

Ma 3 sordöntő bajnoki


A férfi és női vízilabda OB I-ben folytatódnak a helyosztó párharcok. A ContiTech Szeged Diapolo az 5. pozícióért küzd, szerdán 19 órától mindenképp nyernie kell a BVSC otthonában, hogy erre esélye maradjon. Párharca kiegyenlítéséért játszik szerdán 19 órától a Hungerit-Szentesi VK is, Bujkáék a szentesi uszodában fogadják a BVSC női együttesét a bronzcsata második felvonásán. A Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapatának szintén egalizálnia kell a párharcában, hogy az Egerrel szemben legyen még sansza kiharcolni az ötödik helyet, ehhez szerdán 18.30-tól a SZUE-ban nyerniük kell Dalmádyéknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában