Helyi sport

2016.05.07. 15:15

Lukács Dénes: felbontják a szerződést

A Valdor-Szentesi VK férfi vízilabdacsapatának veze- tőedzője, Lukács Dénes június 30- ával közös megegyezéssel szerződést bont az egyesülettel.

Imre Péter

A zuhanyhíradó különkiadásában arról lehet hallani, a Valdor-Szentes férfi pólócsapatánál jelentős változások várhatók. Például távozik a vezetőedző, [namelink name="Lukács Dénes"].


– A hír igaz, június 30-ával elválnak útjaink, de nem kell botrányra gyanakodni, közös megegyezéssel bontunk szerződést – reagált a szakember. Nem így tervezte: tavaly nyáron, külföldi ajánlatot is félredobva 2+1 éves szerződést írt alá a klubhoz, amely komoly terveket fogalmazott meg. Lukács ki akarta tölteni a kontraktust.


– Aztán másképpen alakult. A mezőny második legfiatalabb együttesével 16 pontot szerezve megnyertük az alsóházi rájátszást. Újra a 11. helyért játszunk, de a szakmai munkát nem érte kritika. Aztán egy hónappal ezelőtt megkeresett a klubvezetés, hogy a tavaly vállalt feltételeket nem tudja számomra biztosítani – mesélte a tréner. Elhangzott az is, a csapatot sem tudják az eddigiek szerint finanszírozni. Lukácsnak tettek egy módosított ajánlatot, amit ő nem fogadott el.


– Nehéz volt, de nem cselekedhettem másként – közölte.


– Mostanában főleg Budapesten élek, vagyis az utazással járó költségeim is megszaporodtak. Még nem tudom, hol folytatom, vannak ajánlataim, külföldiből akad több, és Egyiptomba is várnak vissza az U20-as és a felnőttválogatott élére.


A Valdor ma 16 órakor fogadja a Kaposvárt a 11. helyért, míg a női csapat, a Hungerit a bronz-meccs első meccsét 19 órakor vívja a BVSC vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában