Helyi sport

2016.05.08. 21:03

OB I-es férfi vízilabda: kiütötték a Valdort

A Valdor- Szentes OB I-es férfi vízilabdacsapata reálisan csakis a 12. helyet szerezheti meg a bajnokságban. Pedig a hazaiak biztatóan kezdtek, 4-2-re elhúztak a vendég Kaposvártól a 11. helyért zajló párharcban, ez azonban nem volt elég. Az olimpiai bajnok Szécsi Zoltán irányította ellenfél a második negyedben fordított, majd növelte előnyét, így alakult ki a nagy különbség.

Munkatársunktól

[namelink name="Lukács Dénes"]: – Jól kezdtünk, négy kettőig rendben voltunk, ám akkor kihagytunk egy büntetőt és egy ziccert, ezt követően fordult meg a meccs. Az ellenfélnél volt kapusteljesítmény, nálunk nem. Miután a Kaposvár előnybe került, nem voltunk elég erősek, hogy talpra álljunk.


Valdor-Szentesi VK–Kaposvár 9–16 (4–2, 0–5, 2–4, 3–5)


Férfi vízilabda OB I., rájátszás a 11. helyért, 1. mérkőzés. Szentes, fedett uszoda, 55 néző.Vezette: Dodog, Csizmadia.

Valdor-Szentesi VK: Lazics (4 védés) – Lukács Dorián, Vörös V., Weszelovszky, Szekulics 1, Somogyi B. 2, NAGY M. 3. Csere: Straub (kapus, 3 védés), Tóth Gy., Pellei K. 1, Farkas K. 1, Hegedűs B. 1, Latinovics, Lukács Á. Vezetőedző: Lukács Dénes.

Kaposvár: SZÉCSI (13 védés) – Kovács O., Polovics, Vindisch 1, BERTA J. 4, JUHÁSZ-SZELEI 4, Nikolov 1. Csere: Krémer (kapus, 2 védés), ALBERT 4, Palotás S. 1, Dobos D., Parezanovics 1, Sántavy. Játékos-edző: Szécsi Zoltán.

Gól – emberelőnyből: 11/5, ill. 11/8.

Ötméteresből: 1/0, ill. –.

Kipontozódott: Latinovics (32.).

Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása: 1–0 a Kaposvár javára.


Katasztrófa


Rossz volt nézni a meccset, az első negyedet leszámítva a Szentesnek esélye sem volt. Katasztrófa! Nem vagyok szakértő, de annyit észrevettem: ez a csapat már nem akarja a sikert, a 11. helyet.

A keretből nyolcan másutt folytatják ősztől, nekik mindegy. Azért a szurkolók többet érdemeltek volna.

Imre Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában