Helyi sport

2016.06.25. 12:53

Körberajongják Nagy Ádámot

Hatalmas figyelem szegeződik az Európa-bajnokság alatt Nagy Ádámra, a Ferencváros és a magyar válogatott középpályására.

Munkatársunktól

A 21 éves játékos alapember [namelink name="Bernd Storck"] csapatában, és már a Fradinál is úgy számolnak, hogy elengedik, a nyáron pedig mindenképpen valamelyik nagy európai bajnokságban folytatja egyik legjobbjuk.


A legkitartóbb kérőnek a Benfica tűnik, ezt megerősíti, hogy napok óta vele vannak tele a portugál címlapok. Elvileg napokon belül aláírhat, ám mivel jelenleg az Eb-szereplésre koncentrál, reméljük, tovább tolódik a bejelentés.


 – Tudom, hogy a Benfica szerződtetne. Nem félek ilyen nagy klubba igazolni, mert mentálisan erős vagyok. Pár nap és minden kiderül – fogalmazott az O Jogónak.


A Benfica mellett szóba került a szintén portugál Braga, a török Trabzonspor, a német Freiburg, az olasz Bologna és a francia Olympique Marseille is vele kapcsolatban, ám úgy tűnik, a lisszaboni csapat lesz a befutó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában