Helyi sport

2016.12.26. 17:00

Vajda Attilától elköszönt a klubja is

Petrovics Kálmán szerint Attila elválaszthatatlan szereplője a klub munkájának, és mint a klub örökös tiszteletbeli tagja, mindig számíthat rájuk ezután is.

Munkatársunktól

Lapunk Az év sportolója díjátadó gáláján jelentette be az EDF DÉMÁSZ-Szegedi VE olimpiai bajnok kenusa, Vajda Attila, hogy hivatalosan is befejezi a pályafutását. A klub sem feledkezett meg a kiváló sportolóról, és a szegedi Gőry étteremben rendezett összejövetelen elbúcsúzott tőle.

Vajda Attilától elköszönt a klubja is. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


– Megköszöntük azt a 23 évet, amelyet Attila az egyesületben töltött, kitartott mellettünk, és hogy ilyen fantasztikus eredményekkel segítette a munkánkat – nyilatkozta [namelink name="Petrovics Kálmán"], az EDF DÉMÁSZ-Szeged igazgatója. – Az olimpiai bronzérme óta szoros és elválaszthatatlan szereplője a klub munkájának, részese a többi eredménynek, egy példakép. [namelink name="Vajda Attila"] mint a klub örökös tiszteletbeli tagja mindig számíthat ránk ezután, bármikor is jön haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában