Helyi sport

2017.10.22. 10:14

Rájuk férne a siker: Mosonmagyaróváron szerepel a Szeged 2011

A labdarúgó NB II 14. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia vasárnap 14.30-kor Mosonmagyaróváron lép pályára.

Munkatársunktól

Kisalföldi napokat él a csapat: a Sopron gyulai látogatása után (1–1) Mosonmagyaróváron szerepel, majd jövő vasárnap a Győr érkezik. Érdekesség, hogy a Győr jövő szerdán 13.30-kor Szegeden játszik kupameccset a SZEOL SC ellen az SZVSE-pályán.


– A Sopron elleni meccs második félideje, az agresszív játék, a helyzetek kidolgozása jól ment, az értékesítéssel viszont bajban voltunk – nyilatkozta Supka Attila, a Szeged 2011 vezetőedzője. – Éppen ezen próbáltunk segíteni a héten, és olyan gyakorlatokat elvégeztetni, amelyek magabiztosabbá teszik a játékosainkat az ellenfél kapuja előtt.


A szakmai stáb nem számíthat Tóth Gábor játékára, a védő várható visszatérésére tavaszig várni kell, Szabó Péter viszont már elkezdte a csapattal a munkát, és néhány hét múlva talán játszhat. A Mosonmagyaróvár keretében két szegedi játékos is található: Vágó Levente és Huszárik Zsolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában