Helyi sport

2017.11.21. 12:18

Tóth Attila, a Sándorfalva játékosa a Forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. A kéttalálatosok közül a sándorfalvi Tóth Attiláé mérkőzést befolyásoló dupla volt a megyeegyben.

Mádi József

A megyei I. osztályú bajnokság legutóbbi fordulójának meglepetését a Sándorfalva szolgáltatta, amely 3–1-re le- győzte a Tiszaszigetet. A háromból két gólt szerzett Tóth Attila (22) – és mivel fontos két találat volt, a sok duplázó közül őt választottuk a forduló gólvadászának.


– Azért volt különösen nehéz meccs, mert nem szerepelünk jól – mondta a támadó.


– Ám egymásért küzdve játszottunk, jól védekeztünk, és ugyan egy szerencsés találattal a Tiszasziget szerzett vezetést, sikerült fordítanunk.


A támadó csapata első és harmadik gólját jegyezte.


– A félpályánál szereztem labdát, rávezettem a védőkre, majd egy testcsel után a tizenhatoson belülről emeltem el a kapus mellett – ez volt az első. A másodiknál kontráztunk, elindítottam Hatvani Istvánt, akitől visszakaptam a labdát, és a hosszúba lőttem.


A Sándorfalvának ez csak a harmadik sikere volt a 2017–2018-as bajnokságban.


– A játék képe sokszor nem azt mutatta, hogy itt a helyünk, ám a szerencse sem volt mindig velünk. Most bizonyítottuk, hogy több van bennünk. Tavaly tizenhat gólig jutottam, ezt most is szeretném elérni. Jó úton járok, már hoztam a tavaly őszi öt találatomat, és még van egy esélyem szaporítani a számát, hiszen szombaton Deszken játszunk – tette hozzá Tóth Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában