Helyi sport

2017.12.13. 11:20

Győzelmi esélyekkel ugranak vízbe: a Szentes az UVSE II. otthonában játszik

A női vízilabda OB I utolsó őszi fordulóját rendezik ma. A Hungerit- Szentesi VK a tizedik körben 17 órától az UVSE II. otthonában ugrik vízbe.

Munkatársunktól

A 9. fordulóban a Szentes–Szeged rangadóval (11–3) zárult az alapszakasz első köre. Bár a Kurca-partiakra a main kívül még pénteken is vár egy mérkőzés, mivel a bajnok és kupagyőztes UVSE elleni november eleji meccset elhalasztották az újpestiek Európai Szuperkupa-döntőbeli elfoglaltsága miatt. Így tehát UVSE-napokkal zárja az évet Vidumanszky László vezetőedző együttese.

A Hungerit-Szentes játékosai Tankcsapda-koncerten hangoltak a mai bajnokira. Fotó: Hungerit-Szentes

A Hungerit-Szentes játékosai Tankcsapda-koncerten hangoltak a mai bajnokira. Fotó: Hungerit-Szentes

Az őszi nyitómérkőzésen a még nem összeszokott Hungerit 14–10-re nyert hazai pályán az UVSE II. ellen, így talán ma is elvárható lehet a győzelem Hevesi Anitáéktól. Az újpesti tartalékcsapat eddig mindössze a tabellautolsó Honvéd ellen gyűjtötte be a három pontot. Amennyiben nyerne ma a Szentes, akkor befoghatná a tíz meccs után tizenöt ponttal a hatodik helyen álló Egert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában