Helyi sport

2019.01.25. 13:35

Ma 17 órakor: MOL-PICK-Sabac - Edzőmeccs a sporiban

Kézilabda, Szeged. Ma 17 órakor második edzőmeccsét vívja a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. A magyar bajnoki címvédő az újszegedi sportcsarnokban az egykor Európában meghatározó szerepet betöltő szerb Metaloplastika Sabacot fogadja.

A szurkolók ingyen nézhetik meg a meccset. Ez lesz az utolsó felkészülési találkozója a szegedi együttesnek, jövő héten szombaton már a K&H férfi kézilabdaligában, a CYEB Budakalász otthonában lépnek pályára.

A mai meccsen egyelőre nem játszanak a vébén járt magyar és horvát válogatott játékosok, azonban az orosz Dmitrij Zsitnyikov viszont már igen.


Mától egészen vasárnapig Szeged lesz a kézilabda fővárosa. A Csongrád megyei településen rendezik meg az országos kézilabda diákolimpiai döntőt, az V–VI. korcsoportban nyolc leány- és nyolc fiúcsapat csatázik az elsőségért.

Jó hír a sportág szerelmeseinek, hogy mindkét kategóriában szurkolhatunk szegedi csapatnak. A lányoknál a Gábor Dénes szakközépiskola csapata, a fiúknál a Deák Ferenc Gimnázium együttese szeretne minél jobb pozícióban végezni.


Ma 9 órakor kezdődnek meg a csoportküzdelmek. A lányok Kiskundorozsmán, az Ács Géza sportcsarnokban játszanak, szombaton 8 órakor kezdődnek a meccsek. A fiúk az Etelka sori munkacsarnokban csatáznak. Vasárnap már az újszegedi sportcsarnokban zárul a torna, 9 órakor előbb a bronzmeccseket rendezik, a leánydöntő 11.30-kor, a fiú 13 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában