Helyi sport

2019.01.30. 10:27

Radivojevics a MOL-PICK Szegedbe igazolt

Szerb válogatott jobbszélsőt, Bogdan Radivojevicset igazolta a le a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. A 25 éves játékos a nyártól erősíti a magyar bajnoki címvédőt. <br><br>

Süli Róbert

A szerb sajtó már hetekkel ezelőtt megszellőztette, hogy nyártól a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását [namelink name="Bogdan Radivojevics"]. A hír igaznak bizonyult, a magyar bajnoki címvédő szerda délelőtt a csapat Facebook-oldalán jelentette be, hogy a 25 éves játékossal kétéves szerződést kötött.

A jobbszélső nyolc évesen kezdett el kézilabdázni a belgrádi Partizan együttesében. Itt végig járta a ranglétrát, 2012-ben a Bajnokok Ligájában játszott is a Pick Szeged ellen. Akkor [namelink name=" Skaliczki László "]együttese kétszer is legyőzte a szerb bajnokot.

 



2013-ban a német Flensburg együttesébe igazolt, 2014-ben Bajnokok Ligáját nyert a csapatával. Egészen 2017-ig erősítette az Észak-német gárdát, majd a Löwen gárdájába tette át a székhelyét. Itt a második idényét tölti, a nyártól kétéves szerződést kötött a MOL-PICK Szegeddel.


Radivojevics nős, felesége Insa. Nagy izgalommal várja a szegedi időszakot, új csapatával szeretne nagy győzelmeket aratni.


A 186 centiméter magas játékos kiemelte, hogy milyen nagyszerű szurkolótábora van a Szegednek, ezt Partizan és Löwen játékosként is megtapasztalhatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában