Helyi sport

2019.09.08. 12:41

Helytállt a SZEOL: Farkas Erik a Future Cup felfedezettje volt

Kecskemét adott otthont az egyik legrangosabb utánpótlás-labdarúgótornának, a Future Cup 2019 elnevezésű eseménynek, amelyet 11. alkalommal szervezett meg a fővárosi FC Budapest.

Süli Róbert

 A viadalon szerepelt többek között a fehérorosz BATE Boriszov, az amerikai Napa United, Romániából a CFR Kolozsvár, az FK Csíkszereda és a Juniorul Kolozsvár, az olasz Hellas Verona, az osztrák Austria Wien vagy a lengyel Zaglebie Dabrowskie – és persze a SZEOL SC Kispál Csaba vezetésével.


A szegedi alakulat összesen tizenegy mérkőzést játszott, és ezeken kétszer nyert, ötször ért el döntetlent, és négyszer kikapott, ezzel 14. lett. A torna különdíjai közül Farkas Erik érdemelte ki a Talent díjat.

A kecskeméti torna felfedezettje: Farkas Erik (jobbról). FOTÓ: SZEOL

A kecskeméti torna felfedezettje: Farkas Erik (jobbról). FOTÓ: SZEOL

A SZEOL SC 2008-as csapatának eredményei, csoportkör: SZEOL SC–Wisla Krakow (lengyel) 0-2, SZEOL SC–CFR Cluj (romániai) 2-2 (a szegedi gólszerzők: Bagdi T., Reményik), SZEOL SC–Balmaz Focisuli 1-1 (Bagdi T.), SZEOL SC–Fortuna Minszk II. (fehérorosz) 2-0 (Kocsik, Kriska). Rájátszás, alsó ág: SZEOL SC–FC Buzita (romániai) 0-0, SZEOL SC–Napa United (USA-beli) 0-1, SZEOL SC–Austria Wien (osztrák) 2-2 (Kecskés, Reményik), SZEOL SC–CFR Cluj 0-2, SZEOL SC–FC Orbita Bukowno (lengyel) 1-0 (Reményik), SZEOL SC–SC Hírös-Ép I. 1-1 (Kecskés), SZEOL SC–Fortuna Minszk 1-2 (Reményik).


A SZEOL SC kerete: Karács­nyi Gábor, Hajdú Philipp, Bozóki Joel, Reményik Dániel, Csanády András, Bagdi Timót, Kocsik Noé, Miklós Csanád, Sümeghy Ákos, Gégény Petra, Kecskés Áron, Kriska Ákos, Árva Richárd, Farkas Erik, edző: Kispál Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában