Vízilabda

2019.09.29. 18:30

Jár a dicséret – mindössze egy góllal bukta el a rangadót a Hungerit

A Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata 8–7-es vereséget szenvedett az OB I 1. fordulójában Egerben.

Becsei Dávid

Szentesi vezetéssel indult a meccs az amerikai Universiadé-győztes Danijela Jankovics révén, de többször már nem jártak előrébb a vendégek. A harmadik negyed 4–3-ról indult, de sorozatban három bekapott góllal ellépett az Eger. A csapatkapitány Kövér-Kis Réka vezérletével ledolgozta hátrányát a Szentes, közel került a pontszerzéshez, de végül minimális vereséggel utazhatott haza.

Komlósi Péter: – Jól kezdtünk, de a harmadik negyedben kialakult egy háromgólos különbség az Eger javára. Ekkor féltem, hogy elfogyunk, de visszajöttünk a meccsbe, óriási szívvel játszottak a lányok. A megbeszélt dolgokat csapatszinten jól megvalósították. Egyénileg voltak hibák, amelyek javíthatók, ha ez sikerül, akkor csapatszinten nagyot léphetünk előre. Gratulálok az Egernek, hogy megnyerte a hazai rangadót sportszerű játékkal, de a csapatomnak is, hiszen már az első bajnoki akkora szívvel vízilabdáztak, amekkorát legtöbbször a rájátszásban láthatunk.

Eger – Hungerit-Szentesi VK 8–7 (3–2, 1–1, 3–2, 1–2)

Női vízilabda OB I, 1. forduló. Eger, 200 néző. Vezette: Vogel, Kenéz.

Eger: Magyari – Szilágyi D. 2, Menczinger 2, Katona, Pulyblank, Szmodics. Csere: Bódi, Czigány 4, Szilágyi Sz., Vályi F., Polák. Vezetőedző: Biros Péter.

Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Varga V. 2, Bocskay, Jankovics 2, Kádár, Kövér-Kis 3, Tóth F. Csere: Mácsai K., Dömsödi, Villa, Kudella. Vezetőedző: Komlósi Péter.

Gól – emberelőnyből: 0/6, ill. 2/6.

Ötméteresből: 3/3, ill. 2/2.

Kipontozódott: Vályi F., ill. Varga V.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában