Fiatalos lendülettel

2019.09.14. 09:42

Megkezdi a szezont az SZKKSE

Ma 16 órakor megkezdi szereplését a női kézilabda NB I/B-ben a PC-Trade Szeged KKSE együttese. A Tisza-partiak a Dunakeszi otthonában kezdik meg a szereplést.

S. R.

– Továbbra is az a célunk, helyi értékekre építsük a csapatot – kezdte a mondandóját Vadkerti Attila, a PC-Trade SZKKSE NB I/B-s női kézilabdacsapatának operatív igazgatója. – Ez idén is megvalósul, hiszen a felnőttcsapat keretében 12 olyan játékos szerepel, aki Csongrád megyei. Szeretnénk előrelépni, erre minden esély megvan. Büszkék vagyunk arra, hogy a klubunk edzőt adhatott a női kézilabda NB I-nek, örömmel engedtük el Vojkovics Gyulát, aki remek munkát végzett Szegeden. Folytatjuk azt az utat, amit egy éve elkezdtünk, olyan fiatal edzővel láttunk munkához, aki ezer szállal kötődik hozzánk. Zsadányi Sándor eddig remek választásnak bizonyult, komoly munkát végeztek el a felkészülés alatt a lányok.

Továbbra is névadó támogatóként marad a csapat mellett a PC-Trade. A sajtó-összejövetelen bemutatták a csapat új mezeit is.

– Sokat dolgoztunk – nyilatkozta Zsadányi edző –, nem volt ismeretlen számomra a keret, hiszen az ifiben többükkel együtt dolgoztam. Fiatal a keretünk, 20,1 év az átlagunk, így a kellő lendület meg lesz bennünk. Nagyon bízom a jó rajtban, mert ez sokáig elkísérhet bennünket. Komoly kihívást kaptam az élettől, ezért hálás vagyok, hogy a vezetők bíznak bennem. Komoly segítségem van a kispadon, hiszen az egykori válogatott Laluska Balázs lesz mellettem.

Az ő tapasztalata és meglátásai sokat jelentenek nekem, ez megkönnyíti a munkám. A csapat mellett nekem is izgalmas lesz az idény, amelyben a fő cél az előrelépés, az, hogy fejlődjünk, hiszen a klub célja nem változott, szeretné ha Szegeden a női kézilabda újból az NB I-ben szerepeljen. Építkezünk, dolgozunk, mert ezt szeretnénk megvalósítani, de tudjuk, ehhez még rengeteget kell fejlődnünk, előrelépnünk minden téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában