Hetedik a Floratom

2019.10.31. 07:17

Hetedik a Floratom

Hat forduló után a hetedik helyen áll a férfi asztalitenisz Extraligában a Floratom Szeged együttese. Lukács Levente együttese idén még három meccset játszik.

munkatársunktólHetedik a Florato

Kisebb szünet van a férfi asztalitenisz Extraligában. A Floratom Szeged csapata legközelebb csak november 17-én áll asztalhoz, ekkor hazai környezetben, a volt Móricz általános iskolában egy közvetlen riválist, a Csákvárt fogadja majd. A szegedi együttes öt forduló után – több csapat már hatot játszott – a hetedik helyen áll. Idén még három meccs vár a csapatra. Eddig két győzelem mellett három vereség a Lukács Levente irányította keret mérlege. A gárda egyik meghatározó játékosa Vitsek Iván, aki eddig kiválóan teljesít a bajnokságban. Szita Márton és Fazekas Péter (mindkettő Celldömölk) teljesített eddig a legjobban, mindketten a 12 lejátszott meccsük közül az összeset megnyerték. Ezen a ranglistán a szegediek rutinos sportolója a hatodik. Vitsek nyolc meccset megnyert, és csak négyet veszített el. A Floratom célja, hogy a középmezőny elején végezzen, erre minden esélye megvan a csapatnak. Az elmúlt idényben a bravúros ötödik helyet szerezte meg a Tisza-parti alakulat.

A Floratom Szegedi idei meccsei, november 17.: Floratom Szeged-Csákvár. November 23.: Komló-Floratom Szeged. December 15.: Floratom Szeged-Mosonmagyaróvár.

A bajnokság állása: 1. Celldömölk 18, 2. Pécs 15, 3. SZERVA SE 14, 4. Komló 13, 5. HED-LAND 11, 6. Csákvár 10, 7. Floratom Szeged 9, 8. Mosonmagyarovár 7, 9. Cegléd 6, 10. Félegyháza 5.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában