A Haladást fogadják

2019.11.16. 09:58

Újra esélye van a győzelemre a St. Mihálynak

Ma 13 órakor Makón a női labdarúgó NB I 10. fordulójában a St. Mihály Szeged-Fitsport a Haladás együttesét fogadja. Hódi Mihály tanítványainak célja, hogy megszerezzék az első győzelmüket.

munkatársunktól

Két hét szünet volt a női labda­rúgó NB I-ben. A St. Mihály együtteséből többen is különböző válogatottal készültek, a többiek azonban nem pihentek, hanem kőkeményen ed­­zettek. Volt benne egy kis csapatépítés is, Hódi Mihály vezetőedző az itthon lévő ke­­ret tagjaival megnézett egy MOL-PICK Szeged férfi kézilabda-mérkőzést, és szurkolt a szegedi csapatnak. A tréner kiemelte, hogy kellenek az ilyen jellegű programok, hogy a lányok kicsit kiszakadjanak a saját környezetükből.

Ma újabb komoly feladat vár a szegedi együttesre. 13 órakor Makón a Haladást fogadják. Azt a szombathelyi együttest, amely kiválóan kezdte a bajnokságot, azonban az elmúlt hetekben több váratlan vereséget is szenvedett, így edzőváltáson is át­­esett.

A St. Mihály eddig két döntetlen ért el, hétszer pedig ve­reséget szenvedett. Egyelőre a győzelem még hiányzik, de mindenki reménykedik abban, hogy ez szombat délután megváltozhat.

A Haladás 15 pontot gyűjtött, négy győzelem, három döntetlen és két vereség a mutatója. Az eredményeket látva most is a vendégek az esélyesek, de ha végre támadásban határozottá válna a St. Mihály, akkor megszülethetne a hőn áhított első szegedi siker.

Egy biztos: hatalmas motivációt jelenthet, hogy a jövő héten végre Szegeden játszhatnak bajnokit, az MTK el­leni meccset jövő vasárnap a Szent Gellért Fórumban rendezik. Eldőlt, hogy ekkor 19.30-kor lép majd pályára a szegedi együttes és debütál az közelmúltban átadott stadioban.

A forduló párosítása: ETO–Diósgyőr, Ferencváros–Kelen SC, Astra–MTK.

A bajnokság állása: 1. Ferencváros 22, 2. MTK 19., 3. Diósgyőr 19, 4. Haladás 15, 5. Astra 13, 6. ETO 9, 7. Kelen 4, 8. St. Mihály Szeged-Fitsport 2 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában