Fő az állandóság

2019.12.27. 12:43

Hosszabbított a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatának edzőpárosa

Örömhírrel lepte meg szurkolóit karácsonykor a Szentesi Vízilabda Klub vezetősége, miután Bujdosó Tamás, a klub elnöke bejelentette, hogy a 2021–2022-es idény végéig meghosszabbították a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapat edzőpárosának, Pellei Csaba vezetőedzőnek és Horváth Tamás másod­edzőnek a 2020 nyarán lejáró szerződését.

Becsei Dávid

Fotó: Vidovics Ferenc

– Az állandóság az eredményeinken is meglátszik az elmúlt négy évben, így tudunk feljebb lépni a ranglétrán. Elkezdtük összerakni a 2020–2021-es idény férfi együttesét, amelynek legfontosabb láncszeme edzőpárosunk, így újabb két évvel meghosszabbítottuk Pellei Csaba és Horváth Tamás szerződését a klubbal – jelentette be a Szentesi VK elnöke, Bujdosó Tamás.

Elégedetten mehettek el a kéthónapos pihenőjükre a Metalcom Szentes játékosai, 10 pontot gyűjtve az OB I B csoportjának 5. helyén állnak.

– Sikeres őszön vagyunk túl. A Magyar Kupától veretlenül búcsúztunk. A bajnokságban két bosszantó, egygólos vereséget szenvedtünk Budapesten. Ezekre gyógyír a BVSC elleni győzelem és az Egerrel szembeni bravúrdöntetlen a nyitányon. Két papírforma győzelmet arattunk a Kaposvárral és a Szombathellyel szemben. Sorsfordító februárunk lesz, fogadjuk az a Honvédot, a Vasast és a Szombathelyt, így a saját kezünkben a sorsunk, hogy a felsőházban szerepelhessünk – értékelt Bujdosó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában