Szeged-Fitsport tornára utaznak

2020.01.10. 08:48

Elköszönt Hódit Mihálytól a St. Mihály

Rövid közleményt adott ki a St. Mi­­hály Szeged-Fitsport NB I-es női labdarúgócsapata, amelyben közölték, Hódi Mihály ve­­zetőedző megbízatása 2020. január 1-jén megszűnt.

– Klubunk nagyra értékeli, és ezúttal is köszöni a Mester elmúlt kétéves munkáját, és szeretné, ha Hódi Mihály to­vábbra is szegedi női labdarúgást szolgálná, az erre vonatkozó megbeszélések megkezdődtek – így folytatódott még a rövid hír.

Megkerestük Hódi Mihályt, aki a következőket nyilatkozta lapunknak.

– Köszönöm a klubnak a le­hetőséget, hogy NB I-es edző lehettem. Jól éreztem magam, és kellemes emlékekkel gondolok majd vissza a csapatra. Itt szeretném megköszönni se­­gítőim, Nagy Torma Ricsárd asszisztens, Cseszkó Szilveszter erőnléti és Szűcs Marcel ka­pusedző munkáját is – mondta Hódi.

Közben a St. Mihály Szeged-­Fitsport női csapata készül az évnyitó mozgásra. A szigetszentmiklósi sportcsarnok fo­­gadja a női labdarúgókat: idén negyedik alkalommal rendezi meg az MLSZ a téli teremlabdarúgó-kupát. A Jet-Sol-liga csa­­­­patai, illetve a másodosztályban éllovas MLE együttese szombaton és vasárnap mérkőzik meg egymással. A döntő és a bronzmeccs az M4 Sporton is követhető lesz.

A szegedi alakulat szombaton 13.45-től a Haladás, 14.15-kor az MTK ellen lép pályára, majd egy kis szünet után 16.15 órakor a Kelen SC-vel, 17.15-kor pedig ismét a Haladással játszik. Vasárnap 11.45 órakor az MTK-val, 13.15 órakor pedig a Ke­lennel ismétel a csapat – a csoportmeccseken kétszer játszanak egymással az együttesek.

Vasárnap 13.30-tól a keresztjátékok, majd a helyosztók kö­vetkeznek, a mérkőzések egyszer 12 percesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában