Jövő pénteken derülheti ki, mikor játszik a Szeged a Vardarral

2020.04.16. 14:23

December utolsó napjaira halasztották a férfi kézilabda BL négyes döntőjét

Az európai országokban is tomboló koronavírus-járvány miatt másodszor is új időpontra halasztotta az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjét.

delmagyar.hu

Szeged - 2020.02.08. MOL-PICK Szeged -Paris PSG férfi kézilabda BL mérkőzés a sportcsarnokban. Képe: Fotó: Karnok Csaba (KC) Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

A legfrissebb terv szerint december 28-29-én tartják meg a férfi kézilabda klubidényének csúcseseményét a kölni Lanxess Arénában. A nyolcaddöntők és negyeddöntők dátumáról azonban nem adott ki friss tájékoztatást az EHF, az utolsó információ, hogy mindkét fordulót júniusban szeretné a szövetség megrendezni, amely szinte lehetetlen küldetésnek látszik.

Az EHF végrehajtó bizottsága jövő pénteki, április 24-i ülésén dönt arról, hogyan lehet befejezni a 2019–2020-as európai kézilabdaszezont. A MOL-PICK Szeged is érdekelt a nyolcaddöntőben, ahol a címvédő Vardar Szkopje lesz majd Bodó Richárdék ellenfele.

A női BL szeptember 5-6-i budapesti négyes döntőjéről még folynak az egyeztetések, hogy szükséges-e a szervezőknek a férfi szakághoz hasonlóan újabb halasztást elrendelniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában