Helyi sport

2020.05.27. 12:58

MOL-PICK Szeged: megvan mikor rajtol a magyar bajnokság

Szeptember 6-án rajtolhat a magyar kézilabda-bajnokság, köztük a férfi és női NB I. Ezt Nagy László, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke árulta el az M4 Sportnak adott interjújában.

Becsei Dávid

Dean Bombac (a labdával) a zárt kapus Ferencváros elleni meccs három gólt szerzett.

Fotó: Kuklis István

A koronavírus-járvány miatt már két és fél hónapja nem rendeztek NB I-es férfi kézilabda-mérkőzést az újszegedi sportcsarnokban. Hamarosan azonban ismét jöhetnek a tétmeccsek, Nagy László közlése viszont arra nem tért ki, hogy a szeptember 6-án rajtoló idénykezdeten a szurkolók már ott lehetnek-e a lelátókon.

Dean Bombac (a labdával) a zárt kapus Ferencváros elleni meccs három gólt szerzett.
Fotó: Kuklis István

Március 11-én lépett utoljára tétmérkőzésen pályára a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. Akkor a magyar kupa negyeddöntőjében a Ferencvárost fogadták az újszegedi sportcsarnokban, és győzték le 43–29-re. A találkozót már zárt kapuk mögött, szurkolók nélkül rendezték meg, majd az MKSZ március 13-án minden általa rendezett pontvadászatot felfüggesztett. Néhány hét múlva, április 9-én pedig úgy döntött a szövetség, hogy a 2019–2020-as idény eredményeit törli, a nemzetközi kupákban a 2018–2019-es végeredmény alapján indulhatnak a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában