Megvan az első új játékos

2020.07.08. 11:23

Az MTK-tól igazolt kapust a Szeged-Csanád GA

Új kapussal bővült a Szeged-Csanád GA NB II-es labdarúgócsapatának kerete: Varga Bence (24) az MTK-tól érkezik.

M. J.

Varga Bence, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia első nyári igazolása.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

A távozók névsora, majd a szerződést hosszabbítók listája után végre bejelentette az első új igazolását a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es labdarúgócsapata. A klub a félbeszakadt másodosztály magabiztos éllovasától, az NB I-be feljutott MTK-tól igazolt kapust. Varga Bence a Vasas elleni legutolsó bajnokin, még márciusban debütált a budapesti kék-fehéreknél, miközben a magyar kupában egészen az elődöntőig kilenc mérkőzésen védte a fővárosiak kapuját úgy, hogy a rendes játékidőben egyszer sem kapott gólt.

Mivel a Szeged előző keretéből Branimir Alekszics eligazolt, Szántai Levente pedig befejezte a profi pályafutását, így várható volt, hogy kapusfronton biztos érkezik játékos a csapathoz. A kazincbarcikai születésű játékos 24 éves és 193 centiméter magas, a nevelő klubján és az MTK-n kívül nem volt még másik egyesülete. Varga legszebb emléke eddig az előző kupasorozat, amikor végig ő állt a kapuban. Az MTK a kupától végül a sorozatot megnyerő Honvéd elleni elődöntőben 11-esekkel búcsúzott.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia első edzőmérkőzését szombaton 10.30-kor játssza a Szent Gellért Fórum pályáján az NB III-as Kecskemét ellen. A mérkőzést a szurkolók is megtekinthetik, de korlátozott létszámban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában