Holnap 17 órától Szeged-Csanád GA–Dunaújváros felkészülési mérkőzést rendeznek

2020.07.21. 17:13

Békéscsabáról igazolt fiatal támadót a Szeged-Csanád GA

A 20 éves Gréczi Márton személyében villámgyors, mozgékony, fiatal támadót igazolt a labdarúgó NB II.-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia, és holnap 17 órától a Dunaújváros elleni, nyílt és ingyenes edzőmérkőzésen akár be is mutatkozhat a Szent Gellért Fórumban.

Mádi József

Megállapodtak. Gréczi Márton (jobbról) Szegeden folytatja a pályafutását.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Ezer szállal Szegedhez kötődő játékost igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia: a csapatnál folytatja a Békéscsabáról érkező Gréczi Márton. Édesapja, Gréczi Gábor Szegedről indulva ifjúsági válogatott, emellett több helyen is stabil NB II-es labdarúgó volt. Bátyja, ifjabb Gréczi Gábor az NB III-as Tiszakécske játékosa, neki több NB I-es mérkőzése van, míg nagybátyjai közül Kiss Csaba és Kiss Péter több másodosztályú szezont lehúzott Szegeden, Sopronban, illetve Hódmezővásárhelyen is.

Gréczi Márton az előző szezonban 29 bajnoki mérkőzésen szerepelt, ebből 13-szor kezdőként volt tagja a Békéscsabának. A labdarúgóval ma megállapodott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, így Dobos Barna együttesében folytatja a támadó felfogású játékos.

Megállapodtak. Gréczi Márton (jobbról) Szegeden folytatja a pályafutását.
Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Gréczi Márton 2000-es születésű, és ugyan Kecskeméten látta meg a napvilágot, de szegedi szülők gyermekeként. Izsákon kezdett el focizni, majd 16 évesen az MTK akadémiájára került, ahol rögtön tagja is lett az U16-os bajnokcsapatnak, és az utánpótlás-válogatottakba is bekerült. Három év után az NB II-be feljutott Tiszakécskéhez igazolt, majd az előző szezonban Békéscsabán szerepelt, és hat gólt szerzett a Merkantil Bank labdarúgó NB II-ben.

A fiatal támadó akár már holnap bemutatkozhat Dobos Barna együttesében, hiszen 17 órától a Szent Gellért Fórumban az NB III-as Dunaújváros ellen lép pályára a szegedi csapat. A mérkőzés megtekintése ingyenes, de a létesítmény pénztárai három órával a meccs előtt kinyitnak, hiszen a meccsre a nulla forintos jegyért regisztrálni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában