15 perc alatt eldöntötte a meccset a Dunaújváros

2020.10.18. 22:25

A második félidőre elfáradt az SZVSE

A labdarúgó NB III. Közép csoportjának 14. fordulójában 4–0-s vereséget szenvedett Mórahalmon az SZVSE a Dunaújvárostól.

T.A.

20200703 Békéscsaba Labdarúgás: Békéscsaba 1912 Előre-Szegedi VSE felkészülési mérkőzés Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György/MW - archív

Egy­re mélyebb gödörbe kerül az SZVSE csapata a labdarúgó NB III. Közép csoportjában, ahol a 14. fordulóban az utolsó előtti helyről várta a Dunaújváros elleni mérkőzést. Kelemen Balázs tanítványai számára mostanra mindennél égetőbbé vált, hogy elkezdjék gyűjteni a pontokat, hiszen a forduló előtt a bentmaradást érő 17. hely már 5 pontnyi távolságra volt tőlük.

A mérkőzés első játékrészében a mezőnyharc dominált, a küzdelemről szóló félidőt láthattak a mórahalmi sportpályára kilátogatók.

A félidőt követően a vendégeknek sikerült megtalálniuk az ellenszert a vasutasok védekezésére, így gyorsan 2–0-s előnyre tettek szert, egy-egy beadást követő fejesgóllal mattolták a házigazda védelmét. A kapott gólok után nem tudott új erőre kapni a szegedi együttes, a 65. percben pedig ismét a Dunaújváros örülhe­tett, amikor egy védelmi meg­ingást követően Dorogi Rená­­tó könnyűszerrel lőtte az üres kapuba a labdát, majd 9 percre rá egy kontra után ismét gólt szereztek, beállítva ezzel a 4–0-s végeredményt.

A Tisza-partiak számára a következő forduló nehéz mérkőzést tartogat, ugyanis az idén pazar formában szereplő Kecskemét vendégeként lépnek majd pályára.

Kelemen Balázs: – Gratulálok a Dunaújvárosnak!

SZVSE–Dunaújváros 0–4 (0–0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 14. forduló. Mórahalom, 50 néző. Vezette: Kiss Anikó Tünde (Pogonyi, Juhász).

SZVSE: Leindler – Kormányos, Pócs D. (Fülöp, 70.), Csamangó, Pócs T., Ondrejó (Csanádi, 70.), Busa, Dóra, Papp (Kelemen V., 70.), Zana (Bakó, 80.), Zsoldos. Vezetőedző: Kelemen Balázs.

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Markovics, Báló, Novák Zs. (Novák L., 88.), Dorogi (Halász, 77.), Vadász, Szepessy, Kesztyűs (Ámán, 70.), Hompót, Barna (Héjjas, 77.). Vezetőedző: Jakab Elek.

Gólszerzők: Dorogi (49., 65.), Markovics (64.), Szepessy (74.).

Sárga lap: Papp Á. (25.), Csamangó (57.), ill. Barta (28.), Báló (74.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában