Javuló tendencia

2020.10.31. 15:35

Kikapott a St. Mihály, de voltak jó jelek

A Fradi női egyesülete Bajnokok Ligája-selejtezőre készül, így motiváltan, teljes kerettel érkeztek a St. Mihály otthonába.

delmagyar.hu

Az élbolyból érkezett ellenfél a makói sportpályára a Simple női labdarúgó NB I. 8. fordulójában, ahol a KÉSZ-St. Mihály az eddig parádésan teljesítő Ferencváros csapatát fogadta hazai pályán.

Hamar előnyhöz jutottak a vendégek, 29 perccel a kezdőrúgást követően már 2–0-s vendégvezetést mutatott az eredményjelző-tábla. Lélekta­nilag rendkívül jó időben kapcsolt magasabb fokozatra a házigazda, ugyanis a fél­idei szünet előtt, a 42. percben sikerült faragnia a hátrányából, amikor Koprena Jelena szemfülesen használt ki egy védelmi hibát, labdát szerzett, és remek érzékkel juttatta azt a zöld-fehérek hálójába, 1–2-vel fordultak te­­hát a felek.

A második félidőben megmutatta erejét a Ferencváros, 30 perc leforgása alatt háromszor zörgette Csontos Zsanett hálóját, a 72. percben már 5–1-re vezetett. A szegedi Vágó Fanny kétszer is betalált vendég oldalon. Török Lilla ugyan 6 perccel később egy zseniális átemeléssel túl járt még a Fradi kapusának eszén, ez már csak szépségtapasz volt, 5–2-es vereséget szenvedett a St. Mihály csapata, de az augusztusi 7–1-es találkozóhoz képest javuló tendenciaként élik meg a vereséget.

Jenei Péter: – Játszottunk egy hajtós, küzdelmes mérkőzést. A Fradi azért más minőséget képvisel, ez ki is ütközött a meccs során, de voltak pozitív jelek a játékunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában