Nem volt elég éhes a gólra a Hódmezővásárhely

2020.10.18. 22:47

Távoli bombagól lett a HFC veszte a Paks II. ellen

1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a HFC a Paks II. ellen a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 14. fordulójában.

Munkatársunktól

Fotó: Török János - archív

Teljes kerettel, és a Ferencváros II. elleni előző fordulóban vívott mérkőzésen látott pozitív előjelekkel várhatta a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III. közép csoportjának 14. fordulóját, ahol egy újabb tartalékcsapatot, a Paks II.-t fogadták hazai pályán. A vásárhelyi csapat az utolsó 6 bajnokiját elveszítette, így mindenképpen pontok reményében vonultak ki a mérkőzésre.

Az előző fordulóhoz képest viszont most nem voltak elég éhesek a gólra, a meccs során csak kapufáig jutottak Szűcs Róbert tanítványai. Meddő maradt a mezőnyfölényük, az utolsó passzokba mindig hiba csúszott, így nem örülhetett hazai találatnak a közönség. A párharc egyetlen gólja a 28. percben született, amikor Vas Gábor jó 30 méterről eresztett meg egy távoli lövést, amellyel mattolni tudta Weszelovszkyt, a mérkőzést pedig ez az egy gól döntötte el, 10-ra győztek a vendégek.

A 15. fordulóban a fővárosba utazik a HFC, vasárnap 11 órától az Újpest II. ellen gyarapíthatják majd jelenlegi 12 pontjukat.

Szűcs Róbert: A stábbal mindent megtettünk, tükörbe tudunk nézni. Nyolc éves korom óta szolgálom az egyesületet, ha mással jobban megy, nyugodt lelkiismerettel távozom, amennyiben a vezetőség úgy látja, ez szolgálja legjobban a klub érdekeit.

Hódmezővásárhelyi FCPaks II. 01 (01)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 14. forduló, Hódmezővásárhely, 250 néző. Vezette: Tamási Patrik (Székely, László I.).

Hódmezővásárhelyi FC: Weszelovszky Zahorán, Huszár, Gyüre (Bartyik, 61.), Gyürki, Bata, Tapiska (Molnár, 61.), Orosz M. (Koncz, 63.), Ludánszki (Pleszkán, a szünetben), Katona (Orovecz, 61.), Forró. Vezetőedző: Szűcs Róbert.

Paks II.: Borsos Delea, Vas, Bognár, Szendrei (Kovács, 82.), Ribár (Süvöltös, a szünetben), Grajzel, Debreceni, Budai (Gyurkits, a szünetben), Szekszárdi, Görög (Máthé, 71.). Vezetőedző: Kindl István.

Gólszerzők: Vas (28.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában