A megyekettes Balástya is trénert váltott

2020.10.22. 18:32

Távozott a HFC edzője

A hétvégi mérkőzések után az NB III.-as HFC és a megyei II. osztályú Balástya labdarúgócsapata is az edzőváltás mellett döntött.

B.D.

Szűcs Róbert 86 tétmeccsen irányította a HFC-t.

Fotó: Karnok Csaba

Sorozatban elszenvedett hetedik veresége után az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC vezetősége úgy döntött, megköszöni az eddigi munkáját Szűcs Ró­bert vezetőedzőnek, valamint Antal Krisztián pályaedzőnek és Kovács Krisztián kapusedzőnek. Szűcs Róbert 2017 szeptemberében váltotta a vásárhelyi kispadon Major Lászlót, azóta pedig 86 tétmérkőzésen irányította a HFC-t. Utódja Kandó Róbert.

– Az NB III.-as felnőttcsapatot a jövőben Kandó Róbert irányítja vezetőedzőként, míg a pályaedző Bacsa Zsolt lesz. A cél, hogy az új edzői stáb a bennmaradás útjára terelje a Hódmezővásárhelyi Futball Club NB III.-as felnőttcsapatát – áll a Hódmezővásárhelyi FC közleményében. Az új szakmai stáb vasárnap 11 órakor az Újpest II. elleni bajnoki találkozón mutatkozhat be.

Szűcs Róbert 86 tétmeccsen irányította a HFC-t.
Fotó: Karnok Csaba

A megyei II. osztályú Balástyánál is edzőcsere történt, miután a 9. fordulóban 2–0-s hátrányból bár felálltak, sőt, vezettek is 3–2-re, de a 90. percben egy rossz felszabadítás után egyenlített a Csanytelek. Ezt követően a vezetőség úgy határozott, hogy a csapatot az ősz hátralévő részében a nyáron technikai vezetőnek érkezett Kiss Máté irányítja megbízott edzőként. Nyerges Dániel több mint három évig volt a Balástya edzője, idén vi­­szont már nem a terveik szerint alakultak a dolgok, így közös szerződéssel távozott a felnőttcsapat élére, de az utánpótlásban tovább dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában