Aggasztó BL-előjelek

2020.12.01. 09:51

Elképzelhető, hogy a vírus közbeszól a Ferencvárosnál

Szerdán 21 órától a Ferencváros a Barcelonát fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája G csoportjának 5. fordulójában, ám lehet, hogy mindezt vezetőedzője nélkül kell megtennie.

T.A.

Budapest 20201121 Labdarúgás OTP Bank Liga bajnoki mérkõzés Honvéd FTC Foto Nemzeti Sport -Dömötör Csaba A képen: Szerhij Rebrov

Fotó: Dömötör Csaba

Előfordulhat, hogy egy, a BL-ben eddig ismeretlen felállásban, Szerhij Rebrov nélkül kell megvívnia a Ferencvárosnak a katalánok elleni csatáját, ugyanis több aggasztó hír is napvilágot látott az ukrán szakember egészségügyi állapotával kapcsolatban.

Rebrov ugyan a hétvégi, MTK elleni örökrangadó után még a televízió munkatársainak rendelkezésére állt, de a sajtótájékoztatón már rosszullétre hivatkozva nem jelent meg, sőt, a csapat vasárnapi regeneráló edzését is kihagyta. Arról, hogy szerdán ott lehet-e a Puskás Aréna kispadján, valószínűleg a koronavírustesztje dönt majd.

A Fradi mutatott játéka alapján egyébként bizakodva várhatja a spanyolok elleni összecsapást, noha nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy nem ők a párharc esélyesei. Mindenesetre a Juventus elleni előző heti játékuk több mint biztató volt, ott szervezett, magabiztos csapatként futballoztak a IX. kerületiek, illetve a hétvégi, 217. örökrangadón is remekül játszottak, idegenlé-

giósainak góljaival 2–0-s sikert arattak az egyébként jó formában lévő MTK ellen.

Roko Baturina érdemei pedig elévülhetetlenek voltak a győzelemben, a fiatal horvát támadó, mint ahogy eddig mindig, a hetedik meccsén is csereként lépett pályára, most pedig sikerült megtörnie a jeget, második labdaérintéséből megszerezte első gólját. Különösen fontos ez egy csatár számára, nagy teher eshetett le a válláról, és kíváncsian várhatja, hogy a találata elég lesz-e egy esetleges BL-debütáláshoz.

Nagy kérdés tehát, hogy a Ferencváros vezetőedzőjével együtt vívhatja-e meg a csatát, illetve, hogy tudja-e hozni magabiztos játékát akkor is, ha Rebrovnak esetleg otthonról kellene követnie a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában