Asztalitenisz

2021.01.26. 18:25

Kétszer is győzött a Floratom Szeged AC

Remekül folytatta a férfi asztalitenisz Extraliga küzdelmeit a Floratom Szeged AC.

Kószó Attila visszatért, a Floratom pedig mindkét meccsét megnyerte a hétvégén. Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

A Tisza-partiakra az elmúlt hétvége mindkét napján meccs várt, és végül a Csákvárt és a Mosonmagyaróvárt is egyaránt 5-2-re győzték le.

Immáron Kószó Attilával a soraiban játszhatott a Floratom, a szegediek játékosa rögtön győzelemmel tért vissza a Csákvár ellen, miután Vitsekkel alkotott párosa legyőzte a Kovács–Nagy kettőst. Kószó egyéniben is nyert Kovács és Éliás ellen, és hasonlóan tett Vitsek is, aki Hoffmannt és Éliást múlta felül.

Kószó Attila visszatért, a Floratom pedig mindkét meccsét megnyerte a hétvégén. Fotó: Frank Yvette

Vasárnap a Mosonmagyar­óvár ellen jött a második győzelem is, miután az első öt meccsét egyaránt megnyerte a szegedi csapat, így Kancsár Attila Katona, valamint Lukács Levente Kramarics elleni mérkőzésének már nem volt tétje.

Lukács Levente: – Kószó Attila sikeres visszatérésével magabiztos győzelmeket arattunk, amelyek szolgáljanak klubvezetőnk, Nagy Árpád gyógyulására.

Floratom Szeged AC–Csákvár 5-2. A szegedi győzelmeket szerezték: Kószó, Vitsek és a Kószó–Vitsek páros.

Floratom Szeged AC–Mo­sonmagyaróvár 5-2. A szegedi győzelmeket szerezték: Vitsek, Lukács, Kószó és a Kószó–Vitsek páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában