Férfi kézilabda

2021.01.06. 10:33

Saját nevelésű játékossal hosszabbított a MOL-PICK Szeged

Martin Stranovsky és Nik Henigman után újabb kézilabdázójával hosszabbított szerződést a MOL-PICK Szeged. A saját nevelésű játékos, Bajus Brunó kontraktusát 2023. június 30-ig újította meg a klub.

B.D.

– Az év első napjait édesapámnál töltöttem, így sokat beszélgettünk a kézilabdáról. Nagyszerű érzés, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésemet, számol velem a MOL-PICK Szeged. Idén már több meccsen is szerepet kaptam, Egerben játszottam a legtöbbet, bízom benne, hogy erre egyre több lehetőségem lesz. Ez rajtam is múlik, mert ha az edzéseken jól dolgozom, akkor fejlődök, és számol velem Juan Carlos Pastor vezetőedző. A jövő hét elején a csapattal kezdem a felkészülést, utána a junior válogatott összetartásán veszek részt, így mozgalmas napokkal indul majd számomra az év – nyilatkozta a szerződéshosszabbítás kapcsán Bajus Brunó.

Bajus májusban ünnepli majd 20. születésnapját, 2019 augusztusában mutatkozott be a Csurgó ellen a felnőttcsapatban, míg első bajnoki gólját szeptember 6-án a Komló ellen lőtte. Eddig tizenkét NB I.-es találkozón lépett pályára, amelyeken tizenkétszer talált be az ellenfelek kapujába.

Kedden Nik Henigmannal hosszabbított szerződést a MOL-PICK Szeged, míg Stefán Sigurmannssontól elköszönt a szegedi klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában