Visszatérővel erősítenek

2021.01.02. 15:29

Válogatott játékos érkezett a St. Mihályhoz

Nagy erősítést jelentett be a KÉSZ–St. Mihály az új év első napján.

Munkatársunktól

Boros Kinga (pirosban, középen), másfél év után tér vissza Szegedre, nagy erőssége lehet a St. Mihálynak. Fotó: Ádám jános, mw

Fotó: Ádám János

A szegediek ugyanis egy magyar válogatott belső védővel, Boros Kingával tudtak erősíteni, miután szerződést kötöttek egykori játékosukkal.

A 23 éves védő korábban már a nemzeti csapatban is bemutatkozhatott, és nem lesz ismeretlen számára a szegedi közeg sem, hiszen 2019 januárjától egy fél évet kölcsönben futballozva játszott már a St. Mihályban.

Boros Kinga (pirosban, középen), másfél év után tér vissza Szegedre, nagy erőssége lehet a St. Mihálynak.
Fotó: Ádám jános, mw

Összesen 66 élvonalbeli mérkőzéssel bír a szegediek régi-új játékosa, aki jelentős erősítés lehet az elmúlt fél évet az ötödik helyen záró csapatnak – egyúttal fényes tavaszt is ígér Jenei Péter együttese számára, hiszen védekezésben tovább erősödött ezzel az igazolással a csapat.

Boros Kinga a Diósgyőrtől tér vissza Szegedre, a miskolciak színeiben ebben a szezonban minden NB I.-es bajnoki meccsen pályára lépett.

A szegediek a tabella harmadik helyén álló DVTK egyik erősségét tudták megszerezni a téli átigazolási időszakban, leigazolása mindenképpen komoly fegyverténynek számít. A St. Mihály január 11-én kezdi meg a felkészülést a női labdarúgó NB I. tavaszi szezonjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában