Labdarúgás

2021.02.12. 16:19

Nehéz őszi idényt zárt a megyekettes Üllés

Az utolsó előtti helyen végzett az őszi idényben a Csongrád-Csanád megyei II. osztályban az Üllés. A csapat azonban nem adja fel, azért dolgoznak, hogy tavasszal előrébb kerüljenek a tabellán.

– A vírus megnehezítette a dolgunkat. Volt olyan játékosunk, akinek a szívével problémája lett, ezért nem kapott sportorvosi engedélyt. Elfogytunk, az ifiből ugyan próbáltunk feltölteni, de ez nem vált be, érettebben kell hozzáállniuk. Szeretnénk bennmaradni, ha ez sikerül, akkor pedig a továbbiakban építkezünk. Jövőre már előrébb szeretnénk végezni a bajnokságban és magasabb szintre lépnénk – mondta Bazsó Ferenc, az Üllés játékos-edzője.

A csapat kerete bővült a téli szünetben, hiszen összesen hat labdarúgó is csatlakozott az átigazolási időszak alatt a gárdához, köztük több olyan, aki már korábban is szerepelt Üllésen. Például Polgár Attila, akinek az igazolása is megvan, ám leginkább a kispadon segíti Bazsó Ferenc munkáját a tavaszi idényben.

Rajta kívül Szél Róbert Kistelekről, Polgár Előd Szatymazról, Gyuris Norbert Hódmezővásárhelyről, Gyuris Zsolt Balástyáról, Lengyel Márk pedig Kiskundorozsmáról érkezett az üllésiekhez.

A tavaszi rajton már túl van az Üllés, amely 4–1-re kikapott az FK Szegedtől, és mint Bazsó Ferenc hozzátette, erre, illetve a Sándorfalva elleni meccsre is még a felkészülés részeként tekintenek. Ezt követően jönnek majd olyan találkozók, ahol reálisabb esélyük lehet a pontszerzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában