Mennek a Fradihoz

2021.03.26. 07:10

Ma 14 órától pályára lép a KÉSZ-St. Mihály

A labdarúgó Simple női Liga NB I. 15. fordulójában hamarabb játssza le a bajnoki mérkőzését a KÉSZ-St. Mihály, amely a Ferencváros kérésének eleget téve lép pályára az eredetileg szombatra kiírt időpont helyett már ma 14 órától.

Munkatársunktól

A KÉSZ-St. Mihály játékosaira nehéz feladat vár ma a Ferencváros otthonában. Fotó: Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A Fradi a tabella második helyén áll, míg a szegediek jelenleg ötödikek.

A KÉSZ-St. Mihály játékosaira nehéz feladat vár ma a Ferencváros otthonában. Fotó: Unger Tamás

A Ferencváros ellen ebben a bajnokságban eddig kétszer játszottak Jenei Péter tanítványai: először idegenben 7–0-ra kaptak ki, majd a makói második összecsapáson 5–2-es vereséget szenvedtek. A javuló tendencia egyértelmű szentmihályi szempontból.

– Optimistán állunk az összecsapáshoz, nem feltartott kezekkel utazunk el

– nyilatkozta Jenei Péter, a KÉSZ-St. Mihály vezetőedzője.

– Érdekes mérkőzésre számítok, mert a mi teljesítményünk legutóbb Szombathelyen nagyon jó volt az utolsó pillanatban elveszített két pont ellenére is, míg a Ferencváros jó csapat, de valamiért ők bukdácsolnak. Továbbra sem azt mondom, hogy mi vagyunk a találkozó esélyesei, de bármi benne lehet a mérkőzésben. Ma úgyis kiderül minden, de szeretnénk egy jó mérkőzést lejátszani, és hogy ebből mi lesz, azt meglátjuk. A csapatunk együtt van, fejben is rendben voltunk a vasi városban, és aki látta a találkozót, az azt mondhatta, hogy a Haladás elleni 2-2 alkalmával játszottunk a legjobban ebben a szezonban. Ez utóbbi tényt egyébként én is így gondolom, és ezért lehetek optimistább, mint máskor.

A KÉSZ-St. Mihály NB I.-es csapatának keretében eltiltott nincs, sérült pedig egy van, Sárosi Csilla hosszabb ideje nem állhat a szakvezetés rendelkezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában