Férfi kézilabda

2021.04.03. 20:03

Jubileumi gólt lőtt a MOL-PICK Szeged a Cegléd ellen

21–10-es első félidő után 38–22-re nyert a MOL-PICK Szeged a Cegléd ellen Abonyban a férfi kézilabda NB I. 17. fordulójában. A Tisza-partiak megszerezték 1000. góljukat a ceglédiek ellen, ezt Joan Canellas jegyezte.

B.D.

Szeged 20210331 Férfi Kézilabda BL mérkõzés Szeged Kiel Foto Nemzeti Sport - Dömötör Csaba A képen: Joan Canellas

Fotó: Dömötör Csaba/MW - archív

Mindössze kilenc játékossal tudott kiállni a MOL-PICK Szeged ellen a Cegléd, amely átmeneti otthonában fogadta a Pastor tanítványokat, ugyanis létesítményüket éppen felújítják. A szegedi sikerhez kétség sem férhetett, a meccskeretből Mackovsek, Zsitnyikov és Bajus hiányzott kisebb sérülés miatt.

A 38. szegedi találat a két csapat meccstörténelmének 1000. PICK-gólját jelentette, míg ma századik alkalommal húzhatta már az NB I.-ben a kék mezt Bánhidi Bence.

A MOL-PICK Szeged legközelebb jövő szerdán 18.45-kor Németországban a THW Kiel vendégeként lép pályára. A BL-nyolcaddöntő első találkozóján 33–28-as vereséget szenvedtek Bodóék az újszegedi sportcsarnokban.

Juan Carlos Pastor: – Gratulálunk a Ceglédnek a mérkőzéshez és a hozzáállásukhoz, hogy kilenc játékossal is lejátszották a mai meccset. Fontos volt, hogy rotálni tudtunk és sérülés nélkül lejátszottuk a meccset. Örülök, hogy olyan elemeket is tudtunk gyakorolni élesben, amiket a jövőben is tudunk használni majd. Sok sikert kívánunk a Ceglédnek.

Ceglédi KKSE–MOL-PICK Szeged 22–38 (10–21)

Férfi kézilabda, NB I., 17. forduló, Abony, zárt kapuk mögött. Vezette: Fekete, Tóth.

Cegléd: Kránitz – Pásztor 1, Kiss 3, Németh 5, Mazák 1, Juhász 5, Gyene 4. Csere: Teleki 2, Peszeki 1. Vezetőedző: Nagy Károly.

MOL-PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 6, Kaspárek 3, Bombac 4, Bánhidi 3, Bodó 6, Källman 3. Csere: Mikler (kapus), Gaber 1, Rosta 2, Canellas 3/1, Sostaric 4, Stranovsky, Rea 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Kiállítás: 0, ill. 2 perc

Hétméteres: -, ill. 4/1

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában