Nem volt kérdés

2021.05.17. 13:29

Átrohant az Iváncsa a vasutasokon

Nem várt könnyű meccs az SZVSE-re az NB III. Közép csoportjában az Iváncsa vendégeként.

delmagyar.hu

A rutinos, összeszokott kerettel bíró Fejér megyei csapat látványos játékára nehezen találtak ellenszert a csoport tagjai a szezon során, most az SZVSE sem volt kivétel.

Nagy iramban kezdte a meccset a bajnoki címért küzdő hazai csapat, ennek pedig meg is lett az eredménye, hiszen tíz perc játék után már két góllal vezetett az Iváncsa. A folytatásban a hazaiak már kicsit visszavettek a ritmusból, viszont a keménységből nem: jó példa erre Csamangó Tibor esete, aki egy fejpárbaj után szenvedett sérülést, méghozzá olyan súlyosat, hogy kórházba kellett vinni.

A problémák csak szaporodtak az egyébként is sok sérültet nélkülöző SZVSE háza táján, hiszen a szépítő gólt szerző Mészárost is kényszerűségből kellett lecserélni.

Az Iváncsa végül ötnél állt meg, de a helyzetek alapján több is lehetett volna a két csapat között.

A motiváltan futballozó hazaiak egyébként ezzel a győzelemmel visszavették a vezetést a Közép csoportban, hiszen a Kecskemét döntetlent játszott a Rákosmente FC-vel, míg az SZVSE-nél már az is eldőlt, hogy biztosan az utolsó előtti pozícióban zárja a 2020-21-es szezont.

Paksi Péter: Nem tudtuk felvenni a bajnokesélyes ritmusát, a két csapat nem véletlenül áll ott a tabellán, ahol.

Iváncsa–SZVSE 5–1 (3–0)

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 36. forduló. Iváncsa, 100 néző. Vezette: Bodzay Áron (Kulcsár, Rózsás). Iváncsa: Varga Á. – Balogh L. (Fodor, 71.), Varga B., Fekecs (Csaba, a szünetben), Szellák, Aradi (Schnierer, 77.), Cseszneki (Greksa, 71.), Vallejos (Suszter, a szünetben), Madarász, Domokos, Gera. Vezetőedző: Domján Attila. SZVSE: Zsibrita – Tóth I. (Laczi, 79.), Csamangó (Bakó, 39.), Mészáros (Kelemen B., 79.), Ondrejó, Beretka (Papp Á., 69.), Csanádi, Fülöp (Hatvani D., a szünetben, Kelemen V., Bodor, Zana, Vezetőedző: Paksi Péter. Gólszerzők: Domokos (8.), Balogh L. (10., 33.), Varga B. (59.), Suszter (74.), ill. Mészáros (61., 11-esből).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában