Helyi sport

2021.05.13. 12:34

Hivatalos: magyar válogatott kézilabdázót igazolt a MOL-PICK Szeged

Márciusban még csak hírbe hozták a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát Szita Zoltánnal, mára hivatalossá vált. A magyar válogatott balátlövő 2022 nyarától hároméves szerződést kötött a Tisza-parti klubbal.

B.D.

Malmö 20200113 Kézilabda 2020 férfi Európa bajnokság EB mérkõzés Magyarország Izland Fotó Kovács Anikó MKSZ A képen: Szita Zoltán

Fotó: Kovács Anikó/MKSZ

Újabb jó hírt jelentett be a MOL-PICK Szeged. Ez a héten már a második, kedden Bánhidi Bence szerződéshosszabbításáról hullt le a lepel, míg ma Szita Zoltán leigazolásáról. A 23 éves játékos jövő nyáron érkezik Szegedre három esztendőre.

2021 nyarán is lesznek változások, amelyeket már hivatalos bejelentések útján lehet tudni. Joan Canellas Schaffhausenbe, Dmitrij Zsitnyikov Wisla Plockba írt alá, de távozik a csapatkapitány Jonas Källman és az ősszel igazolt Martin Stranovsky is valószínűleg. Érkezik viszont Kent Robin Tönnesen Veszprémből, Sebastian Frimmel Schaffhausenből, Alexander Blonz Elverumból és Miguel Martins Portóból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában