Máshogy képzelték

2021.05.17. 11:40

Hétgólos vereséggel kezdett a HFC két új edzője

Új edzőpárosával, Bacsa Zsolttal és Ludánszki Bencével várhatta a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 36. fordulóját a Hódmezővásárhelyi FC, amely ezúttal a Monort fogadta, és szenvedett megsemmisítő, 7–0-s vereséget.

Munkatársunktól

20200802 Hódmezővásárhely Hódmezővásárhelyi FC - SZVSE NB III-as focimérkőzés. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Illusztráció: Karnok Csaba

Felért egy rémálommal az, ahogyan elkezdődött a találkozó: mindössze 20 másodperce folyt a játék, amikor Váradi szabálytalankodott, majd a monori beívelt szabadrúgás megtalálta a címzettjét, egy fejes góllal 50 másodperc után vezetést szerzett a vendégcsapat. Ha nem lett volna elég az önmagában is rossz kezdés, a Monor rátett még egy, pontosabban négy lapáttal az első félidőben.

A 7. percben egy szögletvariáció után megduplázta előnyét, sőt, pár perccel a félidei szünetet megelőzően meg is triplázta azt egy újabb fejes góllal. Annus szerezte a negyedik és az ötödik találatot a sípszó előtt, fájdalmas 5–0-val mehettek félidőre a csapatok.

A szünet után aztán egy nem mindennapi eseményt láthattak a kilátogató nézők, a Monor ugyanis tizenegyeshez jutott, amit a kapusa, Bozsó értékesített, 6–0-ra módosítva ezzel az állást. Az egész találkozón pazar formában játszó Annus végül mesterhármasig jutott, az ő góljával állt be a 7–0-s végeredmény. A HFC sorsa továbbra is a saját kezében van, a hátralévő két fordulóban harcolhatja ki a bennmaradást.

Bacsa Zsolt: – Nem így képzeltük el a bemutatkozásunkat. Az első félidőben kapott pontrúgásgólok megpecsételték a sorsunkat, és nem tudtunk visszajönni a mérkőzésbe.

Hódmezővásárhelyi FC–Monor 0–7 (0–5)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 36. forduló. Hódmezővásárhely, 100 néző. Vezette: Mencsik László (Szarvas, Zahorecz).

Hódmezővásárhelyi FC: Weszelovszky – Zahorán, Tóth J. (Katona, a szünetben), Huszár, Váradi (Gyüre, 75.), Bata (Orovecz, 64.), Molnár Á., Mezei (Bojtos, a szünetben), Orosz (Rau, 69.), Forró, Tapiska. Vezetőedző: Bacsa Zsolt.

Monor: Bozsó – Barthel, Talabér, Haragos (Kovács Á., 57.) , Annus, Farkas Á. (Csaba, 65.), Maka (Puskás, 65.), Gajda (Szabó Zs., a szünetben), Erős, Fabio (Vékei, 70.), Kántor. Vezetőedző: Gubucz László.

Gólszerzők: Barthel (1., 39.), Talabér (6.), Annus (42., 45., 81.), Bozsó (75., 11-esből.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában