A HATODIK MENETBEN LEZÁRTA A MECCSET

2021.06.07. 12:30

Kiütéssel nyert

18. győzelmét aratta a profik között a Szeged BC ökölvívója, Kis Máté, aki a New School Promotion legutóbbi, budapesti gáláján a nyolcmenetesre tervezett mérkőzés hatodik három percében kiütéssel győzte le horvát ellenfelét, Frane Radnicot.

Munkatársunktól

Kis Máté (balról) nem bokszolta végig a tervezett nyolc menetet. FOTÓ: NEW SCHOOL PROMOTION

A BSK Crossfight termében végre nézők előtt rendezett gálán Kis és Radnic a fight card negyedik meccsén léphetett a szorítóba a nagyközépsúlyban. A horvátnak eddigi profi pályafutása alatt ezen meccset megelőzően 11 sikere volt, ebből 10 kiütéses, közben pedig 23-szor vesztett, ebből hatszor KO-val. Az első, felvezető menet után Kis nagyobb sebességre kapcsolt a szívós horvát ellen, akinek a harmadik menettől el is fogyott az ereje. Az ötödik menet végén Radnic a földre került, majd a következő három perc elején rászámoltak, bő egy perc múlva ismét földre került, ekkor pedig már nem folytatta tovább a küzdelmet.

Kis Máté (balról) nem bokszolta végig a tervezett nyolc menetet. FOTÓ:
NEW SCHOOL PROMOTION

– Jól jött ez a meccs nekem, hiszen hosszú az út, amelyen újra elindultam, de kellett, hogy visszajöjjek a padlóról. Az edzői utasításokat végrehajtottam, azt kaptam, amit vártam, és elégedett vagyok, de nem megelégedett – mondta Gál László és Merész Ferenc tanítványa. Kisnek tehát ez volt a 18. győzelme, ebből a 12. kiütéses sikere. És információink szerint akár még idén összejöhet a tavaly decemberi meccs visszavágója Szili István ellen, akitől a szegedi fiatalember kiütéses vereséget szenvedett.

A szegedi Magyar Kinga is idő előtt, a negyedik menetben győzelemmel fejezte be a mérkőzését Majláth Bianka ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában