Ötnapos focitábort tartottak Kisteleken

2021.07.18. 08:52

Böde Dániel is eljött a kisteleki focitáborba

Ismét megrendezték Kisteleken az ötnapos focitábort, amelyet már az elmúlt években is nagy népszerűség övezett.

Munkatársunktól

Az eddigi legjobb évükben hatvanöt gyermek vett részt a táborban. Idén is szép számmal érkeztek a kisteleki futballpályára, öt napon át negyvenheten vettek részt a Dancsok Csaba és Czeigersmidt Roland által szervezett programokon. Meghívott vendégekből sem volt hiány, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia két játékosával, Takács Jánossal és Germán Tamással, valamint technikai vezetőjével, Ivány Tamással találkozhattak. Paksról érkezett a megyei kötődésű Szélpál Norbert, Ádám Martin, valamint velük a válogatott labdarúgó, Böde Dániel. A kisteleki származású Zsótér Donát nem tudott eljönni a tá­borba, de videóüzenetet küldött a fiataloknak.

– Rengeteg programot szerveztünk, így nem kizárólag Kis­­teleken töltöttük a focitábor napjait. Hétfőn újrajátszottuk az Európa-bajnokságot, majd ebédet követően ügyességi versenyeket rendeztünk. Kedden és csütörtökön Csongrádon strandoltunk, míg szerdán dél­előtt Ópusztaszeren jártunk a Csillagösvény Labirintusban, majd délután a szegedi Szent Gellért Fórumban jártunk, ahol a stadion mellett az öltözőbe is bemehettünk. Pénteken Kisteleken zártuk a tábort, újrajátszottuk a Bajnokok Ligája-­idényt, valamint rengeteg ügyességi feladat közül válogathattak a fiatalok – árulta el érdeklődésünkre Dancsok Csaba, a Kisteleki TE szakosztály vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában