Férfi kézilabda

2021.07.22. 11:13

Kölcsön adja juniorválogatott játékosát a MOL-PICK Szeged

Az NB I/B Nyugati csoportjából feljutó Neka férfi-kézilabdacsapata Szegedről erősíti meg keretét a klub történelmi első idényére az első osztályban.

Munkatársunktól

Örült a megkeresésnek Bajus Bruno (a labdával). Archív Fotó: Földi imre/MW

Fotó: Földi Imre

Bajus Bruno a több játéklehetőség miatt kölcsönbe kerül a balatonboglári együtteshez, de a 22 éves balátlövő, Fekete Dániel is Szegedről igazol át hozzájuk.

Örült a megkeresésnek Bajus Bruno (a labdával).
Archív Fotó: Földi imre/MW

– Nagyon örültem a Neka megkeresésének, hiszen a legmagasabb osztályban játszhatok majd. Egyeztettem Juan Carlos Pastor vezetőedzővel, aki mindenben támogatott. A fejlődésem szempontjából fontos, hogy minél több játékperchez jussak. A Neka is hasonló stílusban játszik, mint amilyenben mi Szegeden, így biztos vagyok abban, hogy gyorsan és könnyen megy majd a beilleszkedésem – nyilatkozta Bajus Bruno, aki új csapatának játékrendszerét a juniorválogatottból ismerheti, ahol a Nekához hasonlóan Sótonyi László a vezetőedző.

Az elmúlt idényben a Pick Szeged U22-ben játszott mindössze három mérkőzést Fekete Dániel, aki súlyos térdsérülése után most a rehabilitációját tölti. Rá valószínűleg októbertől számíthat Sótonyi, a bal­átlövő pozíciója mellett hármas védőként is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában