Rosszul kezdett félidők okozták a HFC vesztét

2021.10.21. 09:42

Üres maradt a zseb

3–1-es győzelmével hatra növelte veretlenül megvívott bajnoki csatáinak számát a tavalyi bajnok Iváncsa, amely a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 13., hétközi fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC-t fo­­gadta. Mind az első, mind a második játékrész balszerencsés eseményekkel indult a HFC számára, amely üres kézzel, pontok nélkül távozott a címvédőtől.

Nem telt el 10 perc a találkozóból, amikor az eredményjelző már hazai előnyt mutatott: az Iváncsa előbb kihagyott egy helyzetet, majd egy szabadrúgást követően Balogh László volt jókor jó helyen, és a kipattanót belőve megszerezte a vezetést. A találkozó 31. percében aztán jöttek az újabb pofonok. Zahoránt állították ki, majd 3 perccel később Kercsó megduplázta az előnyt, így 2–0-val mehettek szünetre a csapatok.

A HFC 180 másodperccel a fordulás után tizenegyest hi­­bázott, majd Balogh ismét be­­talált, az elkerülhető góllal már 3–0-ra vezetett az Iváncsa. Koncz Zsolt tanítványai a végére magukra találtak, ám a rengeteg kidolgozott helyzetből csak Bata szerzett gólt, ez pedig már csak kozmetikázásra volt elég. 3–1-es vásárhelyi vereséggel zárult a párharc.

Koncz Zsolt: – Remélem, hogy a második félidei játékunk ad egy kis pluszlökést a társaságnak, pluszenergiákat mozgósít majd. Ha alázatosak leszünk, akkor fordíthatunk a sorsunkon a javunkra.

Iváncsa–Hódmezővásárhelyi FC 3–1 (2–0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 13. forduló. Iváncsa, 150 néző.

Vezette: Juhász Bálint (Urbán, Deme).

Iváncsa: Varga Á. – Balogh L. (Hanzli, 75), Kercsó, Kovács S., Szellák, Aradi (Kozma, 75.), Cseszneki, Vallejos (Suszter, a szünetben), Pribék, Domokos (Fekecs, 67.), Molnár T. (Schnierer, 75). Vezetőedző: Tóth András.

Hódmezővásárhelyi FC: Weszelovszky – Zahorán, Pilán, Ondrejó, Gyürki (Molnár B., 75.), Bata, Mezei (Antaman, 67.), Katona (Povázsai, 70.), Orosz (Molnár Á., 70.), Tapiska (Németh K., 70.), Hegedűs M. Vezetőedző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Balogh L. (10., 57.), Kercsó (34.), ill. Bata (75.).

Kiállítva: Zahorán (31.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában