Helyi sport

2021.12.30. 17:32

Az élen telelnek

Habár a Veszprém előbb megszorongatta, a Honvéd elleni drámai fordítással elért győzelemmel biztossá vált, hogy a Hungarian Pro Clubs League I. osztályának élén zárja az őszi szezont a Puskás Akadémia FIFA e-sportcsapata.

Munkatársunktól

 A felcsúti együttes irányítása szegedi kezekben van, a csapat menedzsere, Antal Richárd büszkén értékelte az eddigi teljesítményt. 

– Úgy gondolom, hogy a csapat nagyon jól teljesít, és kisebb problémáktól eltekintve a maximálist nyújtotta az eddig lejátszott 12 mérkőzésen. A szezonból hátravan még 10 meccs, amit 5 pontos előnnyel várunk, bízunk a legjobbakban és reméljük, hogy a jó teljesítmény megmarad. Teljes mértékben elégedett vagyok a csapatommal, és köszönünk mindent a Puskás Akadémiának, hogy megteremtették nekünk a lehetőséget, hogy általuk szerepeljünk a bajnokságban és érjünk el minél több sikert – fogalmazott Antal, aki 12 gólpasszával vezeti a bajnokság támadó középpályásainak rangsorát. 

Az eddig lejátszott fordulókban négyszer a szegedi trénert választották a kör legjobbjának, ez példátlan eddig a magyar virtuális futballbajnokság történetében. A csapat sikeres szereplése az egyéni teljesítményekben is megmutatkozik: a szélső támadók rangsorában Nagy Levente a 2., Lanecker Tamás a 4., a belső védők között Papp László Györk a legjobb, míg a szélső bekkek közül Desics Norbert nyújtotta a legmeggyőzőbb játékot. 

A valódi pályán is tevékenykedő csapatokat figyelembe véve a bajnokság tagja még a Honvéd, az MTK, a ZTE, és a Vasas is, a Puskás pedig nemcsak közülük, hanem minden együttes közül lett a legjobb az őszi idényben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában