Helyi sport

2022.01.19. 12:17

Két újabb győztest avattak

A 35 éven felülieknél a Gól söröző Csengele, a 45 éven felülieknél a Szindikátus nyerte a domaszéki sportcsarnokban az Új év-Szkítasport Kupa négy korosztályos kispályás labdarúgótornát, amelyet a támogatók segítségével Márki Ferenc szervezett meg.

Munkatársunktól

Dévaványa, Gól söröző Csengele, Szindikátus. A négy kategóriából háromban már győztest hirdettek az Új év- Szkítasport Kupa kispályás labdarúgótornán, amelynek a domaszéki sportcsarnok adott otthont.A felsorolás alapján a nők, a +35-ös és a 45-ös korosztály csapatai fejezték be a küzdelmeket, az utóbbi két döntőben pedig egyaránt hetesek után hirdettek végső győztest. 

 

A +35-ös kategóriában Kun-Szabó Tibor csapata könnyen vette az elődöntőt, míg a másik ágon a RET FC büntetők után került a fináléba. Itt a rendes játékidőben nem született gól, így jöhettek megint a hetesek, amelyeket a Gól söröző Csengele játékosai lőttek jobban, és a csapat sorrendben ötödik alkalommal nyert ebben a korcsoportban ezen az eseményen. 

 

 

A 45 éven felüliek tornáján mindkét elődöntő sima volt, következhetett a csoportmeccs ismétlése a Szindikátus és a Gulyás csárda-Fit World között – akkor gól nélküli döntetlent játszottak. Az utóbbi csapat a második félidő közepén 2-0-ra vezetett, ekkor jött a szépítés, és egy Gulyás csárda-Fit World-büntető, amely azonban kimaradt. A Szindikátus egyenlített, a heteseket pedig négy kör alapján jobban értékesítette, így megnyerte a tornát. 

 

 

Az Új év-Szkítasport Kupának még nincs vége, a nyílt kategória legjobb hat csapata (Szeged UTD, Old Boys, Balástya, Temesvári Hús, valamint a szombati csoport első két helyezettje) vasárnap dönt a végső győztes kilétéről. 

 

 

+35, a négyes döntő eredményei, elődöntők: Gól söröző Csengele–Reneszánsz 7-1, Magyaros Ételbár–RET FC 0-0, hetesekkel 1-2. 

A 3. helyért: Magyaros Ételbár–Reneszánsz 2-6, döntő: Gól söröző Csengele–RET FC 0-0, hetesekkel: 3-2. 

A győztes csapat: Halász Krisztián, Magyar György, Lapsánszki Tamás, Tóth Attila, Podonyi Norbert, Papdi Csaba, Kothencz Péter, Kiszner Antal, Bernát Péter, Pozsár Gábor, Lóczi Péter, Kertész Ádám, csapatvezető: Kun-Szabó Tibor. 

Különdíjasok, a legjobb kapus: Ábrahám Tamás (RET FC), a legjobb mezőnyjátékos: Gémes Tibor (Reneszánsz), gólkirály: Bernát Péter (Gól söröző Csengele). 

+45, a négyes döntő eredményei, elődöntők: Altax–Gulyás csárda-Fit World 0-2, Szindikátus–Ficak 4-1. A 3. helyért: Ficak–Altax 3-1, döntő: Szindikátus–Gulyás csárda-Fit World 2-2, hetesekkel: 2-1. 

A győztes csapat tagjai: Koós Zsolt, Sejben József, Tanács Attila, Kiss Attila, Csanádi Zsolt, Rudics Rudolf, Vér István, Kiss Károly, Török Gábor, Mádi József, Fazekas István, Gárdián Tibor, Király József, játékos-csapatvezető: Tóth János. 

Különdíjasok, a legjobb kapus: Lábdi Lajos (Gulyás csárda-Fit World), a legjobb mezőnyjátékos: Szélpál Péter (Ficak), gólkirály: Török Gábor (Szindikátus). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában