Helyi sport

2022.03.13. 13:21

Kétszer egyenlített a Mórahalom Bordányban - Fotók

A megyei I. osztály második tavaszi fordulójának szomszédvári rangadója döntetlent hozott, nyertek a dobogóra pályázó csapatok is.

Munkatársunktól

Bordány – 2022.03.05. Bordány–Mórahalom megyei I. osztályú focimeccs. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Bár kétszer is vezetett a Bordány a Mórahalom ellen, végül egy ponttal meg kellett elégednie a hazaiaknak: a kilátogató nézők (akik között ott volt az NB I. góllövőlistáját vezető Ádám Martin is) azonban élvezetes, jó mérkőzést láthattak.

 

Még pénteken, a nyitómeccsen magabiztosan nyert a Szeged-Csanád GA II., és átmenetileg két pontra megközelítette az SZVSE-t. A listavezető azonban jól bírta a nyomást, és szintén öt gólt lőtt, így visszaállította az ötpontos különbséget.
 

A pontrúgások domináltak Tiszaszigeten, ahol a hazaiak egy szöglet után jutottak előnyhöz, majd a második félidő közepén Szarvas bombagólt rúgott szabadrúgásból. Nem sokkal később egy újabb középre ívelt szabadrúgás után már vezetett a Tiszasziget, amely végül magabiztosan nyert, bár több mint egy órán át ennél szorosabb volt a meccs.

 

Odahaza kapott ki a Deszk és az Apátfalva is: előbbi a hajrában maradt alul a HFC II.-vel szemben, míg utóbbi bár vezetett is a DAFC ellenében, végül pont nélkül maradt. Sok hiányzója volt a Dorozsmának, de a hajrában bedarálta az UTC-t.

 

Bordány–Mórahalom 2–2 (1-0)
Bordány, 150 néző. Vezette: Bartucz Tamás – jól (Vida, Nagy G.).
Bordány: Koncz – Márki, Kemenczés, Bozsó, Mihalkó, Valach (Fodor, 64.), Farkas F., Visnyei, Denkovity, Krizs (Meszes, 80.), Gáspár. Edző: Vasas Gábor.
Mórahalom: Vígh – Faragó-Barát, Budai, Király (Szűcs D., 73.), Abadzic (Papp D. a szünetben), Kis L., Fátyol, Malatinszki D., Fődi, Bokányi, Szalma. Edző: Hódi Mihály.
Gólszerzők: Gáspár (14.), Fodor Á. (73.), ill. Szalma (60., 11-esből), Fátyol (82.).
Jók: mindenki, ill. mindenki.
Vasas Gábor: – Nem játszottunk jól, viszont megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a meccset. Büszke vagyok a srácokra, mert ma is csapatként küzdöttek. Sok sikert kívánok a Mórahalomnak a továbbiakban!
Hódi Mihály: – Amennyire mélyre vittük magunkat egy hete, ahhoz képest ma egy komoly pontot nyertünk, ebből lehet építkezni. A helyzeteink alapján nyerhettünk is volna, de nem vagyunk telhetetlenek.

 



Makó II.–Szeged-Csanád GA II. 0–5 (0-2)
Makó, 50 néző. Vezette: Hegyesi Gábor – kiválóan (Aczél, Mucsi).
Makó II.: Köteles (Bohák N., 82.) – Bohák D., Heidrich, Gera D., Vas, Bartucz, Molnár D. (Kórász, 12.), Czebe, Bán, Tamás, Cseh (Szilvási, 73.). Edző: Koczkás Zoltán.
Szeged-Csanád GA II.: Rodic – Bokros, Bitó (Ábrahám, 76.), Papp D., Holcsik (Csipai, 63.), Szűcs Zs., Vári, Lestyán, Murár (Mahler, 76.), Kubitsch (Lippai G., 54.), Dobronoky (Gál, 76.). Edző: Andorka Péter.
Gólszerzők: Szűcs Zs .(8., 11-esből, 87.), Bitó (22., 11-esből, 59.), Dobronoky (53.).
Jók: Bohák D., Heidrich, Vas, ill. Bitó, Murár, Lippai.  
Koczkás Zoltán: – Sok hiányzónk volt, ennek ellenére a második félidőg tartottuk magunkat, utána elfáradtunk. Nekünk nem ezt a csapatot kell legyőzni, de ha teljes csapattal állunk fel, talán szorosabb lett volna a meccs, gratulálok ellenfelünk győzelméhez!
Andorka Péter: – Gyengébb színvonalú találkozón megérdemelten szereztünk három pontot.

 

ContiTech-Apátfalva SC–DAFC Szeged 1–4 (1-1)
Apátfalva, 50 néző. Vezette: Aczél Tibor – jól (Bálint, Szabó R.)
Apátfalva: Dömötör – Keresztúri, Sinoros Szabó, Dimovics, Cseszkó, Ponczok, Posztós (Pászti, 9.), Gáspár (Imre, 65.), Lestyán (Bitter, 58.), Luncz (Csabai, a szünetben), Fodor. Edző: Karsai Gábor.
DAFC: Grund – Szántó (Papp B., 32.), Nagy M., Fekete Á. (Orosz, 58.), Kis B. (Heipl, 87.), Kovács P. (Masa, 84.), Pető, Bálity, Baka (Rádóczi, a szünetben), Görbe, Suták. Edző: Terjéki Tamás.
Gólszerzők: Ponczok (10.), ill. Papp B. (39., 63.), Kis B. (79.), Bálity (83.).
Jók: Dömötör, Keresztúri, Ponczok, ill. Papp B., Bálity, Suták.
Karsai Gábor: – Tisztességesen helyt álltunk, még a meglepetés is benne lett volna. Ennek ellenére ez a realitás, gratulálok a DAFC-nak!
Terjéki Tamás: – Álmos kezdés után elfogadható második félidő.

 

SZVSE-PizzaMonster–Algyő 5–1 (3-1)
Mórahalom, 80 néző. Vezette: Szántó Simon – jól (Gyugya, Zahorecz).
SZVSE: Czirják – Kormányos (Nagy R., 72.), Pócs (Lőrinc, 65.), Csamangó (Plichta, 65.), Mészáros Z., Rádai G., Beretka (Kelemen V., 72.), Frank, Fülöp, Káposzta, Sorin (Oroszi, 72.). Edző: Paksi Péter.
Algyő: Molnár K. – Rádi, Bozóki, Bogdán, Selyem, Daróczi, Törköly, Szil, Kovács M., Puskás (Miklós, 76.), Jernei. Játékos-edző: Kovács Milán.
Gólszerzők: Frank (8., 23.), Sorin (11.), Beretka (60., 61.), ill. Selyem (10.).
Kiállítva: Selyem (84.).
Jók: Frank, Beretka, Fülöp, Sorin, Káposzta, ill. Bozóki, Rádi, Bogdán.
Paksi Péter: – Számunkra kulcsfontosságú volt a győzelem, ezt sikerült is megszereznünk. Akadtak ugyan hibáink, de nem lehet rossz szavam a csapatra.
Kovács Milán: – Gratulálok az SZVSE-nek! Bár bíztunk egy szorosabb meccsben, ellenfelünk maximálisan kihasználta a hibáinkat. Jövő héten megpróbálunk javítani.

 

Deszk–Hódmezővásárhelyi FC II. 0–1 (0-0)
Deszk, 30 néző. Vezette: Tihanyi Gábor – jól (Minda, Szeles).
Deszk: Nagy G. – Németh Z., Bódi (Pióker Ta., a szünetben), Török (Huszti, a szünetben), Matyelka, Pióker Ti., Hovanyecz, Adamov, Markovics (Kozma, 77.), Fülöp (Tarjányi, 43.), Mezei (Fóris, 53.). Edző: Papp Endre.
HFC II.: Weszelovszky – Tóth J., Urbán (Virág, a szünetben), Gyüre, Barna (Papp M., 61.), Babcsán, Mohácsi (Bagi, 85.), Győrfi, Erhardt, Szőke, Pálhegyi. Edző: Bacsa Zsolt.
Gólszerző: Papp M. (81.).
Jók: Nagy G., Tarjányi, Pióker Ti., Kozma, Hovanyecz, ill. Weszelovszky, Tóth J., Gyüre, Papp M.
Papp Endre: – A múlt heti akaratból és tűzből ma nem láttam vissza semmit, így nem lehet hozzáállni egy meccshez. így is nyerhettünk volna, de megérdemelt az ellenfél sikere.
Bacsa Zsolt: – A pálya talajával mindkét csapatnak meg kellett küzdeni, de úgy érzem, egygólos győzelmünk megérdemelt.

 

Tiszasziget–Szentesi Kinizsi 4–1 (1-0)
Tiszasziget, 150 néző. Vezette: Kiss Richárd – közepesen (Csöngető, Mígh).
Tiszasziget: Bohata – Papp Á., Lipták (Skribek B., 61.), Szilágyi (Zámbori, 80.), Oláh, Drágity (Godó, 61.), Bálint D., Skribek Á. (Bánóczki, 76.), Albert (Vajna, 73.), Farkas F., Varga G.
Játékos-edző: Bernát Péter.
Szentesi Kinizsi: Tóth L. – Varga A. (Szabó M., 76.), Légrádi (Berta, 84.), Lőrincz, Dovics, Szarvas, Varga Cs., Prozlik, Bartucz (Gyarmati, 89.), Péter (Locskai, 60.), Mészáros. Edző: Bány Tamás.
Gólszerzők: Lipták (4.), Oláh (65.), Albert (72.), Bálint D. (83.), ill. Szarvas (61.).
Jók: Szilágyi, Varga G., Farkas F., Oláh, ill. Varga A., Szarvas, Dovics.
Bernát Péter: – Talán az eredmény kicsit csalóka, nem volt ez könnyű mérkőzés. Van, amiben fejlődnünk kell, viszont pontrúgásokból a mai nap kiemelkedőt nyújtottunk.
Bány Tamás: – Négy pontrúgás, négy gól.

 

Kiskundorozsma–UTC 2–0 (0-0)
Kiskundorozsma, 80 néző. Vezette: Gargya Balázs – jól (Hegyesi, Juhász).
Kiskundorozsma: Rozs – Laczi, Molnár K., Papp N., Szecskó, Ottlik Márk (Bodonji, 67.), Cseh, Kalapács, Fülöp, Bárkányi (Simon, 52.). Edző: Ottlik Roland.
UTC: Mészáros L. – Zsömbörgi, Szántó, Jozi (Pesti, 67.), Dongó, Sós, Nathan, Ábrahám, Obi, Varga L., Horváth A. Játékos-edző: Szántó Dániel.
Gólszerzők: Zsömbörgi (72., öngól), Szecskó (89.).
Jók: Szecskó, ill. Sós.
Ottlik Roland: – Örülünk a három pontnak, semmi másnak.
Szántó Dániel: – A kapufa belső éle és az UTC idén nem barátok.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában